Bereken hier uw prijs bij Autobedrijf Harry Meijndert

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij Autobedrijf Harry Meijndert

Autobedrijf Harry Meijndert

Newtonweg 1 B
3208 KD SPIJKENISSE


Over deze garage

Autobedrijf Harry Meijndert is in 1965 begonnen als sloperijbedrijf aan de Nieuwstraat te Spijkenisse. In het begin werd er alleen gehandeld in tweedehands onderdelen, maar na enkele jaren werd er ook gehandeld in en reparaties verricht aan occasions. Als gevolg van de uitbreidingen van groeigemeente Spijkenisse moest in het Centrum van Spijkenisse de hoeveelheid winkelruimte sterk worden uitgebreid. Het bedrijf bevond zich echter in dat Centrum van Spijkenisse, vandaar dat er in 1980 verhuisd moest worden naar een nieuwe locatie op het industrieterrein Elementenweg. In de loop der jaren verschoof de nadruk naar de handel in en reparaties van occasions, waardoor de terreinoppervlakte die door sloopauto’s werd ingenomen steeds meer afnam. Eind jaren 90 werden de milieuwetten dusdanig aangepast dat er voor sloperijen twee opties waren: een autodemontagebedrijf worden met alle bijkomende nieuwe regels, of stoppen. Aangezien de sloperij inmiddels een klein onderdeel van het bedrijf uitmaakte, werd er voor gekozen om met de sloperij te stoppen. Halverwege de jaren 90 waren er al plannen om op de plek van het industrieterrein Elementenweg een nieuwe woonwijk te bouwen, en aan het einde van de jaren 00 werden deze plannen dusdanig concreet dat er wederom verhuisd moest worden naar een nieuwe locatie, ditmaal op het industrieterrein Halfweg 2, een gedeelte van een pand aan de Newtonweg. Nadat een groot deel van 2012 gebruikt was om het bestaande pand te splitsen en te verbouwen, werd er medio november 2012 daadwerkelijk verhuisd. Hoewel het pand aan de Newtonweg niet groter is dan de oude panden aan de Elementenweg samen, zijn zowel de showroom als de garage groter dan voorheen. Ook wordt het modernere pand door zowel het personeel als klanten zeer op prijs gesteld. Het bedrijf kan met dit nieuwe pand weer jaren vooruit, terwijl ook de nieuwe generatie staat te popelen om het bedrijf voort te zetten.

Gespecialiseerd in de volgende merken:

Alfa Romeo, Asia Motors, Audi, Austin, BMW, BYD, Buick, Cadillac, Chevrolet USA, Chrysler, Citroen, Corvette, DAF, Dacia, Daewoo/Chevrolet, Daihatsu, Dodge, FSO, Fiat, Ford, Ford USA, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lancia, Land Rover, Landwind, Lexus, Leyland DAF / LDV, Lotus, MG, Maserati, Mazda, Mega, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Pontiac, Porsche, Renault, Rover/Range Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Talbot, Tesla, Th!nk, Toyota, Trabant, Triumph, Volkswagen, Volvo, Wartburg, Yugo/Zastava

Openingstijden

Dagen Receptie Werkplaats
Maandag 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00 Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.