Bereken hier uw prijs en vind een Renault dealer of specialist bij u in de buurt

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij 1793 garages in Nederland!

Renault onderhoud

ls u tijdig het onderhoud laat doen aan uw Renault, heeft u meer zekerheid dat u veilig blijft rijden.

Menig automobilist komt voor financiële verrassingen te staan bij onderhoud. Dan blijkt de rekening hoger uit te vallen dan verwacht. Bij mijngarage.nl zal u dat niet overkomen, want wij hebben een vaste prijsgarantie voor iedere autoklus.

Al meer dan 1.500 garages zijn aangesloten bij mijngarage.nl. Zo is er altijd een garage bij u in de buurt.

Renault onderhoudskosten

Mijngarage.nl is graag duidelijk over onderhoudskosten. Daarom hebben wij all-in prijzen. Al onze tarieven zijn inclusief:

  • arbeid 
  • onderdelen
  • eventuele milieutoeslagen
  • 21% BTW

Bovendien is onze vaste prijsgarantie is een echte garantie: Valt de klusprijs hoger uit dan de offerteprijs? Wij betalen u het verschil gewoon terug.

Renault dealer of universele garage?

Natuurlijk kunt u voor onderhoud en reparatie terecht bij de Renault-dealer. Universele garages en Renault-specialisten bieden echter net zo'n topservice. Er werkt vakkundig personeel en ze gebruiken alleen onderdelen van Renault-kwaliteit. 

Het prijskaartje is het grootste verschil. U bent een stuk voordeliger uit bij een universele garage of specialist.

Een afspraak plannen met een Renault-garage

Maak nu online een afspraak met een Renault-garage bij u in de buurt:

  1. Vul uw kenteken en postcode in 
  2. Vink de klus(sen) aan die u wilt laten uitvoeren
  3. Kies een garage

Renault distributieriem

Voor de aandrijving van de motor is de distributierem een essentieel onderdeel. Er kan motorschade ontstaan als de riem breekt. Daarom is het een zinvolle investering de distributieriem van uw Renault op tijd te vervangen.

Mijngarage.nl monteert uitsluitend distributieriemen en spanrol en looprollen van het merk Gates. Deze onderdelen zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur. Bovendien zijn de riemen geluidsarm en hebben een zeer goede krachtoverbrenging.

Renault koppeling vervangen

Schakelt de versnellingsbak van uw Renault stroef? Dan is het verstandig een afspraak te maken met een monteur. De kans is groot dat de koppeling van uw Renault moet worden vervangen. 

Let op: Door blijven rijden met een kapotte koppeling, betekent vaak extra hoge kosten. Dat wilt u toch niet?

APK

Is uw Renault toe aan de APK-keuring? Bij de verplichte APK wordt er onder andere gelet op: 

  • algemeen (het kentekenbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof)
  • het milieu (uitlaatgassen)
  • de verkeersveiligheid (banden, carrosserie, wielophanging, schokdempers, remmen, stuurinrichting en verlichting)  

Aangesloten Renault-garages en -specialisten vindt u onder andere in:

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden. 

Vragen & antwoorden

Hoe werkt mijngarage.nl?

Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken in 2: selecteer een garage 3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Door op de prijs te klikken kunt u de offerte (.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen. Deze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Nadat u via ons een afspraak heeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordt uitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garage onverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald u niet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.