APK keuring doen? Vergelijk alle garages in Arnhem!

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij 1797 garages in Nederland!

APK Arnhem

De juiste garage vinden in Arnhem voor uw APK keuring? Bij mijngarage.nl vergelijkt u eenvoudig de garage met elkaar. Vul hierboven uw kenteken en postcode in, en de garage uit de buurt verschijnen voor u. Zo maakt u eenvoudig online een afspraak voor een APK keuring.

Aangesloten Garages In Arnhem

Via mijngarage.nl kunt u de APK keuring laten doen in Arnhem. Dit betekent dat er altijd een garage in de buurt is. Onder andere Profile Tyrecenter Koos Van Elk, Garage Toonen en Bosch Car Service Peters Van Nyenhof zijn lid. U kunt hier alle aangesloten garages vinden.

Omdat veel mensen hun auto doordeweeks nodig hebben, zou een APK keuring op zaterdag ideaal zijn. Dit is echter niet mogelijk. Garages moeten een APK keuring namelijk afmelden bij de RDW. Dit kan alleen op maandag t/m vrijdag. Hierdoor is een APK keuring op zaterdag nergens mogelijk.

Kosten APK Keuring

Wij geven u vooraf een gegarandeerde prijs voor uw APK keuring. Als u hierboven uw kenteken en postcode invult, kunnen wij de juiste prijs berekenen. Zo ziet u per garage uit Arnhem wat een APK keuring u gaat kosten. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Als tijdens de keuring blijkt dat bepaalde onderdelen vervangen moeten worden, neemt de garage altijd contact met u op. In overleg wordt dan bepaald wat er gedaan wordt en wat die kosten zullen zijn. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

Bij sommige auto’s is een viergastest of roetmeting noodzakelijk. Dit is meestal gratis. Bekijk de prijsspecificatie om te checken of dit ook bij de desbetreffende garage zo is.

Vervaldatum APK

De vervaldatum van uw APK keuring verschilt per auto. Een nieuwe benzineauto hoeft bijvoorbeeld pas na vier jaar gekeurd te worden. Voor een nieuwe dieselauto is dat drie jaar. Wanneer uw auto al eens is gekeurd, staat de vervaldatum op het laatste keuringsrapport. Uw auto kan twee maanden voor deze vervaldatum gekeurd worden. Dan wordt de vervaldatum weer – afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie – met 1 of 2 jaar verlengd. Keur je de auto vóór die twee maanden, dan krijgt hij een nieuwe vervaldatum.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.