APK keuring doen? Vergelijk alle garages in Groningen!

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij 1796 garages in Nederland!

APK Groningen

Moet uw auto weer een APK keuring ondergaan? En zoekt u de beste of goedkoopste garage van Groningen? Bij mijngarage.nl vergelijkt u eenvoudig de garages bij u uit de buurt met elkaar. Vul hierboven uw kenteken en postcode in, en de garage uit Groningen verschijnen onder elkaar. U ziet meteen wat u per garage betaalt voor een APK keuring.

Aangesloten garages in Groningen

Maar liefst vijftien garages uit Groningen zijn aangesloten bij mijngarage.nl. Er is dus altijd wel een garage bij u in de buurt. Onder andere Autofirst Oldeman, Jim Cartec en Autobedrijf Visser zijn lid van mijngarage.nl. Bekijk hier alle garages uit Groningen die zijn aangesloten.

Alhoewel de meeste garages op zaterdag zijn geopend, is een APK keuring op zaterdag nergens mogelijk. Dit heeft met de RDW te maken. Een APK keuring moet namelijk afgemeld worden bij de RDW. Dit kan alleen op maandag t/m vrijdag. Dus een APK keuring op zaterdag is niet mogelijk.

Kosten APK keuring

Naast de kwaliteit van de garage, zijn ook de kosten van een APK keuring belangrijk bij de keuze van een garage. Wij berekenen daarom vooraf de prijs voor u. Als u hierboven uw kenteken en postcode invult, ziet u per garage wat de kosten zullen zijn. Op deze manier weet u vooraf waar u aan toe bent.

Wanneer tijdens de APK keuring blijkt dat onderdelen vervangen moeten worden, zal de garage altijd vooraf contact met u opnemen. Zo wordt u nooit verrast door onverwachte kosten.

Bij sommige auto’s is het noodzakelijk om een viergastest of roetmeting te doen. Dit is bij de meeste garages gratis, maar soms worden hier extra kosten voor gerekend. Bekijk de prijsopgave om dit te achterhalen.

Vervaldatum APK

Hoe lang de APK keuring geldig is, hangt af van uw auto. Dit hangt onder andere af van waarop de auto rijdt (benzine of diesel) en hoe oud de auto is. Een nieuwe benzineauto hoeft pas gekeurd te worden na vier jaar. Bij een nieuwe dieselauto is dat drie jaar. Bij een auto die al eens is gekeurd, staat de vervaldatum in het laatste keuringsrapport. U kunt uw auto vanaf twee maanden voor deze vervaldatum laten keuren, dan wordt de vervaldatum met één of twee jaar verlengd. Laat u uw auto vóór deze twee maanden APK keuren, dan krijgt hij een nieuwe vervaldatum.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.