Vind de beste prijs voor uw auto onderhoud of reparatie

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij 1794 garages in Nederland!

APK Zutphen

Zoekt u de beste garage voor een APK keuring in Zutphen? Vergelijk via MijnGarage.nl snel en eenvoudig de prijs van een APK keuring bij verschillende garages uit Zutphen. Direct weten welke garages uit Zutphen uw APK kunnen uitvoeren? Vul hierboven uw kenteken en postcode in en u ziet alle prijzen en aangesloten garages. Maak vervolgens eenvoudig online een afspraak maken op een gewenste datum.

Aangesloten garages in Zutphen

Wist u dat bij MijnGarage.nl zijn zo’n 1.500 garages aangesloten. Hier zitten verschillende garages uit Zutphen bij. Hierdoor is er altijd een garage bij u in de buurt. Bij ons krijgt u per garage inzicht in de beoordelingen van klanten, prijs en prijsspecificatie. Zo weet u vooraf precies wat u kunt verwachten. De aangesloten garages in Zutphen zijn: Dijkman Automobiel, Autobedrijf Schoolderman, Bosch Car Service Groot Jebbink - Revelhorst en Vakgarage Semtexx.

Wat zijn de kosten van een APK keuring?

Via MijnGarage.nl heeft u vooraf inzicht in de prijs van de APK keuring zelf. Mocht blijken dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, zal de garage altijd vooraf contact met u opnemen. U zult dus nooit achteraf verrast worden. Wanneer uw auto toe is aan een APK hangt af van het voertuig, het bouwjaar en of de auto een diesel- of benzinemotor heeft.

De kosten van een APK keuring bestaan uit twee delen: de keuring zelf en het afmelden van uw voertuig bij de RDW. Soms is het ook noodzakelijk om een roetmeting of viergastest uit te voeren. Bij de meeste garages is dit gratis, maar het verschilt per garage. Dit kunt u terugvinden in de prijsspecificatie. Vul uw kenteken in en vergelijk de APK kosten per garage in Zutphen.

Wanneer moet u de APK laten uitvoeren?

De vervaldatum van een APK keuring verschilt per auto. Een nieuwe benzineauto hoeft bijvoorbeeld pas na vier jaar gekeurd te worden. Voor een nieuwe dieselauto is dat drie jaar. Wanneer uw auto al eens is gekeurd, staat de vervaldatum op het laatste keuringsrapport. Uw auto kan twee maanden voor deze vervaldatum gekeurd worden. Dan wordt de vervaldatum weer – afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie – met 1 of 2 jaar verlengd. Keur je de auto vóór die twee maanden, dan krijgt hij een nieuwe vervaldatum.

Plan direct uw APK in Zutphen

Wilt u een afspraak maken voor een APK in Zutphen? Vul dan hieronder uw kenteken in en vergelijk direct meerdere garages.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.