Overslaan en naar de inhoud gaan

APK Amsterdam

De beste garage vinden in Amsterdam voor een APK keuring? Of juist de goedkoopste? Vergelijk bij ons de garages uit uw buurt. Vul hierboven uw kenteken en postcode in, en vergelijk vervolgens de garages met elkaar. Zo kunt u eenvoudig online bij ons een afspraak maken bij een garage naar keuze.

Aangesloten garages in Amsterdam

U heeft in Amsterdam de keuze uit achttien garages. Zo vindt u altijd een geschikte garage voor een APK keuring. Onder andere Amstel Car Service, Bosch Car Service Westergarage en Garage 't Amsterdammertje BV. Hier vindt u de alle aangesloten garages uit Amsterdam.

Het is helaas niet mogelijk om uw auto op een zaterdag te laten keuren. Het is namelijk noodzakelijk om de keuring af te melden bij de RDW. Dit kan alleen op maandag t/m vrijdag. Daarom is het helaas niet mogelijk om uw auto op zaterdag te keuren.

Kosten APK keuring

Een belangrijke afweging voor de keuze van een garage is de prijs. Bij ons kunt u daarom eenvoudig en snel de prijzen vergelijken. Door hierboven uw kenteken en postcode in te vullen, ziet u wat een APK keuring u gaat kosten bij de verschillende garages. Zo weet u vooraf wat het u gaat kosten.

Wanneer blijkt dat er onderdelen vervangen en/of gerepareerd moeten worden, neemt de garages altijd contact met u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Soms is een viergastest of roetmeting nodig. Dit is bij sommige auto’s het geval. Meestal is dit gratis. Maar bekijk de prijsspecificatie even om te zien of dit ook geldt voor die specifieke garage.

Vervaldatum APK

Hoe lang de APK keuring geldig is, hangt af van uw auto. Dit hangt onder andere af van waarop de auto rijdt (benzine of diesel) en hoe oud de auto is. Een nieuwe benzineauto hoeft pas gekeurd te worden na vier jaar. Bij een nieuwe dieselauto is dat drie jaar. Bij een auto die al eens is gekeurd, staat de vervaldatum in het laatste keuringsrapport. U kunt uw auto vanaf twee maanden voor deze vervaldatum laten keuren, dan wordt de vervaldatum met één of twee jaar verlengd. Laat u uw auto vóór deze twee maanden APK keuren, dan krijgt hij een nieuwe vervaldatum.