Overslaan en naar de inhoud gaan

APK Coevorden

De beste garage voor een APK keuring in Coevorden? Vergelijk via mijngarage.nl snel en eenvoudig de prijs van een APK keuring bij verschillende garages uit Coevorden. Vul hierboven uw kenteken en postcode in en u ziet alle prijzen. Vervolgens kunt u eenvoudig online een afspraak maken op een gewenste datum.

Aangesloten garages in Coevorden

Bij mijngarage.nl zijn zo’n 1.500 garages aangesloten. Hier zitten verschillende garages uit Coevorden bij. Hierdoor is er altijd een garage bij u in de buurt. Bij ons krijgt u per garage inzicht in de beoordelingen van klanten, prijs en prijsspecificatie. Zo weet u vooraf precies wat u kunt verwachten.

Het is niet mogelijk om uw auto op zaterdag APK te laten keuren. Dit heeft te maken met de RDW. Garages zijn verplicht om een APK keuring bij hen af te melden. Zij zijn echter alleen geopend van maandag t/m vrijdag. Hierdoor is een keuring automatisch alleen op deze dagen mogelijk.

Kosten APK keuring

Via mijngarage.nl heeft u vooraf inzicht in de prijs van de APK keuring zelf. Mocht blijken dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, zal de garage altijd vooraf contact met u opnemen. U zult dus nooit achteraf verrast worden.

De kosten van een APK keuring bestaan uit twee delen: de keuring zelf en het afmelden van uw voertuig bij de RDW. Soms is het ook noodzakelijk om een roetmeting of viergastest uit te voeren. Bij de meeste garages is dit gratis, maar het verschilt per garage. Dit kunt u terugvinden in de prijsspecificatie.

Vervaldatum APK keuring

De vervaldatum van een APK keuring verschilt per auto. Een nieuwe benzineauto hoeft bijvoorbeeld pas na vier jaar gekeurd te worden. Voor een nieuwe dieselauto is dat drie jaar. Wanneer uw auto al eens is gekeurd, staat de vervaldatum op het laatste keuringsrapport. Uw auto kan twee maanden voor deze vervaldatum gekeurd worden. Dan wordt de vervaldatum weer – afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie – met 1 of 2 jaar verlengd. Keur je de auto vóór die twee maanden, dan krijgt hij een nieuwe vervaldatum.