Overslaan en naar de inhoud gaan

APK Emmen

Is uw auto weer toe aan een APK keuring? Bij mijngarage.nl kunt garages uit Emmen met elkaar vergelijken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Vul hierboven uw kenteken en postcode in en de garages – inclusief prijzen – verschijnen voor uw neus. Zo kunt u eenvoudig online bij de beste garage van Emmen een afspraak maken.

Aangesloten garages in Emmen

Er is een breed aanbod aan garages uit Emmen bij mijngarage.nl. Er is dus altijd wel een garage bij u in de buurt. Onder andere Auto Max Erik De Vries, Autobedrijf Ferdy Snijders en Autocrew De-Car-Rage kunnen voor u een APK Keuring uitvoeren. Bekijk hier alle aangesloten garages uit Emmen.

Het is helaas niet mogelijk om uw auto op een zaterdag te laten keuren. Het is namelijk noodzakelijk om de keuring af te melden bij de RDW. Dit kan alleen op maandag t/m vrijdag. Daarom is het helaas niet mogelijk om uw auto op zaterdag te keuren.

Kosten APK Keuring

Wij werken met vooraf vastgestelde prijzen. Zo weet u altijd wat u uiteindelijk betaalt voor de APK keuring. U kunt gemakkelijk prijzen vergelijken van de verschillende garages, zodat u nooit te veel betaalt. Dit kan eenvoudig door uw kenteken en postcode hierboven in te vullen.

Wanneer de monteur ontdekt dat er onderdelen moeten worden vervangen, zal hij hier vooraf contact over opnemen met u. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

Bij ons bestaan de kosten van een APK keuring uit twee delen: de APK keuring zelf en het afmelden van uw auto bij de RDW. Daarnaast is het soms noodzakelijk om een roetmeting of viergastest te doen. Meestal is dit gratis, maar dit verschilt per garage. Bekijk de opgegeven prijsspecificatie om dit te achterhalen.

Vervaldatum APK Keuring

De vervaldatum van uw APK keuring verschilt per auto. Een nieuwe benzineauto hoeft bijvoorbeeld pas na vier jaar gekeurd te worden. Voor een nieuwe dieselauto is dat drie jaar. Wanneer uw auto al eens is gekeurd, staat de vervaldatum op het laatste keuringsrapport. Uw auto kan twee maanden voor deze vervaldatum gekeurd worden. Dan wordt de vervaldatum weer – afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie – met 1 of 2 jaar verlengd. Keur je de auto vóór die twee maanden, dan krijgt hij een nieuwe vervaldatum.