Overslaan en naar de inhoud gaan

APK Leeuwarden

Op zoek naar een garage voor een APK keuring in Leeuwarden? Bij mijngarage.nl vergelijkt u eenvoudig de prijs en kwaliteit van garages bij u in de buurt. Door hierboven uw kenteken en postcode in te vullen, ziet u wat een APK keuring kost bij verschillende garages in Leeuwarden. Zo kunt u online een afspraak maken bij de garage die u wilt.

Aangesloten garages in Leeuwarden

U kunt via mijngarage.nl uit verschillende garages uit Leeuwarden kiezen. Er is dus altijd een garage bij u in de buurt. Zo kunt u uw APK keuring onder andere uit laten voeren bij Autofirst Eriton, Autobedrijf Sytze P.H. Dijk en Autoservice Leeuwarden. U kunt hier alle aangesloten garages uit Leeuwarden bekijken.

Alhoewel de meeste garages op zaterdag zijn geopend, is een APK keuring op zaterdag nergens mogelijk. Dit heeft met de RDW te maken. Een APK keuring moet namelijk afgemeld worden bij de RDW. Dit kan alleen op maandag t/m vrijdag. Dus een APK keuring op zaterdag is niet mogelijk.

Kosten APK Keuring

Te veel geld uitgeven aan een APK keuring is onnodig. Daarom vergelijkt u bij ons eenvoudig wat een APK keuring gaat kosten voor u. Vul hierboven uw kenteken en postcode in en zie wat het u gaat kosten bij de verschillende garages. Zo kunt u altijd de goedkoopste kiezen. U doet dit door hierboven eenvoudig uw kenteken en postcode in te vullen.

Wanneer bepaalde onderdelen vervangen moeten worden, zal de monteur u hier vooraf over inlichten. Dan kunt u in overleg bepalen wat er gedaan wordt. Bij sommige auto’s is het ook nodig om een viergastest of roetmeting te doen. Dit is bijna altijd gratis, maar sommige garages rekenen hier wel kosten voor. Raadpleeg de prijsspecificatie om dit te checken.

Vervaldatum APK

De vervaldatum van uw APK keuring verschilt per auto. Een nieuwe benzineauto hoeft bijvoorbeeld pas na vier jaar gekeurd te worden. Voor een nieuwe dieselauto is dat drie jaar. Wanneer uw auto al eens is gekeurd, staat de vervaldatum op het laatste keuringsrapport. Uw auto kan twee maanden voor deze vervaldatum gekeurd worden. Dan wordt de vervaldatum weer – afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie – met 1 of 2 jaar verlengd. Keur je de auto vóór die twee maanden, dan krijgt hij een nieuwe vervaldatum.