Overslaan en naar de inhoud gaan

APK Oldenzaal

Is het weer tijd voor een APK keuring? Via mijngarage.nl vindt u gemakkelijk een garage in Oldenzaal die bij u past. Vergelijk de garages met elkaar en maak online een afspraak. Vul hierboven uw kenteken en postcode in en de garages verschijnen op uw scherm. Zo kunt u eenvoudig een keuze maken op basis van prijs, kwaliteit en afstand.

Aangesloten garages in Oldenzaal

In Oldenzaal zijn een aantal garages aangesloten bij mijngarage.nl. Autobedrijf Munsterhuis, Wuco Auto'S en Autofirst Hein Franke zijn een paar van die leden. U vindt hier de complete lijst met aangesloten garages uit Oldenzaal.

Het is helaas niet mogelijk om een APK keuring op zaterdag uit te voeren. Zo’n keuring moet namelijk afgemeld worden bij de RDW. Dit kan alleen op maandag t/m vrijdag. 

Kosten APK keuring

Op basis van uw auto berekenen wij per garage wat een APK keuring u zal kosten. Het enige wat wij nodig hebben zijn uw kenteken en postcode. Wanneer u deze hierboven invult, kunt u de garages met elkaar vergelijken. Op basis van de prijs, afstand en beoordelingen van andere klanten kunt u online een afspraak maken bij de beste garage.

Het kan zijn dat tijdens de APK keuring blijkt dat sommige onderdelen aan vervanging toe zijn. De garage zal dan altijd vooraf contact met u opnemen.

Bij sommige auto’s is het ook noodzakelijk om een viergastest of roetmeting te doen. De meeste garages doen dit gratis, maar bekijk de prijsspecificatie om te zien wat de garage ervoor rekent.

Vervaldatum APK

De vervaldatum van uw APK keuring verschilt per auto. Een nieuwe benzineauto hoeft bijvoorbeeld pas na vier jaar gekeurd te worden. Voor een nieuwe dieselauto is dat drie jaar. Wanneer uw auto al eens is gekeurd, staat de vervaldatum op het laatste keuringsrapport. Uw auto kan twee maanden voor deze vervaldatum gekeurd worden. Dan wordt de vervaldatum weer – afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie – met 1 of 2 jaar verlengd. Keur je de auto vóór die twee maanden, dan krijgt hij een nieuwe vervaldatum.