Overslaan en naar de inhoud gaan

APK Porsche

Is uw Porsche toe aan een APK keuring? Via mijngarage.nl boekt u eenvoudig een garage die het beste bij u past. Vul hierboven uw klus en postcode in. Zo kunt u gemakkelijk de prijzen en beoordelingen van garages uit de buurt vergelijken. Met een paar klikken boekt u vervolgens een APK keuring bij een garage bij u in de buurt.

APK Keuring Kosten

Mijngarage.nl bestaat uit een netwerk van 1.500 garages. Er is dus altijd een garage bij u in de buurt. Vooraf geven wij een gegarandeerde prijs voor de APK keuring. Zo wordt u achteraf nooit verrast. Daarnaast betaalt u niks extra’s wanneer u via mijngarage.nl boekt.

De kosten van een APK keuring voor uw Porsche bestaan uit twee delen; de kosten voor de uitvoering van de keuring. En de kosten om het voertuig af te melden bij de RDW. Wij bieden u dit beide voor een gegarandeerde prijs. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

In sommige gevallen is het voor de APK noodzakelijk om een viergastest of roetmeting te doen. De meeste garages doen dit gratis, maar het is afhankelijk van de garage of hier extra kosten voor worden gerekend. Bekijk de prijsspecificatie om hierachter te komen.

Wanneer uw Porsche APK laten keuren?

Voertuigen van na 1 januari 2005

  • een benzineauto hoeft pas voor de eerste keer gekeurd te worden na 4 jaar, daarna twee keer om de 2 jaar en vervolgens elk opvolgend jaar;
  • een dieselauto heeft de eerste APK na 3 jaar, daarna jaarlijks.

Voertuigen van voor 1 januari 2005

  • de keuringplicht geldt pas na 3 jaar, en daarna jaarlijks;
  • is uw auto ouder dan 30 jaar, dan geldt een 2 jaarlijkse APK;
  • voor auto’s die geregistreerd zijn voor 1 januari 1960 geldt geen keuringsplicht meer.

U kunt uw Porsche tot 2 maanden vóór de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd. Laat u uw Porsche meer dan 2 maanden vóór de APK-vervaldatum keuren, dan krijgt de auto een nieuwe APK-vervaldatum.