Overslaan en naar de inhoud gaan

APK Rijen

Zoekt u de beste garage voor een APK keuring in Rijen? Vergelijk via MijnGarage.nl snel en eenvoudig de prijs van een APK keuring bij verschillende garages uit Rijen. Direct weten welke garages uit Rijen uw APK kunnen uitvoeren? Vul hierboven uw kenteken en postcode in en u ziet alle prijzen en aangesloten garages. Maak vervolgens eenvoudig online een afspraak maken op een gewenste datum.

Aangesloten garages in Rijen

Wist u dat bij MijnGarage.nl zijn zo’n 1.500 garages aangesloten. Hier zitten verschillende garages uit Rijen bij. Hierdoor is er altijd een garage bij u in de buurt. Bij ons krijgt u per garage inzicht in de beoordelingen van klanten, prijs en prijsspecificatie. Zo weet u vooraf precies wat u kunt verwachten. De aangesloten garages uit Rijen (en omgeving) zijn: Vakgarage Autooomen, Autobedrijf Hoefnagel, Vakgarage Stroomberg, Quick Autoservice, Tyrex Eco Autoservice, Autobedrijf Gerard Van Riel, Garage Jo-Jo, Autobedrijf Jan Strijbosch, Autoservice Oosterhout, Taks Van Gils Bandenservice, Garage W. Nuijten, Autoservice Hopman, Autoservice Jongmolen, Auto Verwijmeren en Autobedrijf Schellekens. 

Wat zijn de kosten van een APK keuring?

Via MijnGarage.nl heeft u vooraf inzicht in de prijs van de APK keuring zelf. Mocht blijken dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, zal de garage altijd vooraf contact met u opnemen. U zult dus nooit achteraf verrast worden. Wanneer uw auto toe is aan een APK hangt af van het voertuig, het bouwjaar en of de auto een diesel- of benzinemotor heeft.

De kosten van een APK keuring bestaan uit twee delen: de keuring zelf en het afmelden van uw voertuig bij de RDW. Soms is het ook noodzakelijk om een roetmeting of viergastest uit te voeren. Bij de meeste garages is dit gratis, maar het verschilt per garage. Dit kunt u terugvinden in de prijsspecificatie. Vul uw kenteken in en vergelijk de APK kosten per garage in Rijen.

Wanneer moet u de APK laten uitvoeren?

De vervaldatum van een APK keuring verschilt per auto. Een nieuwe benzineauto hoeft bijvoorbeeld pas na vier jaar gekeurd te worden. Voor een nieuwe dieselauto is dat drie jaar. Wanneer uw auto al eens is gekeurd, staat de vervaldatum op het laatste keuringsrapport. Uw auto kan twee maanden voor deze vervaldatum gekeurd worden. Dan wordt de vervaldatum weer – afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie – met 1 of 2 jaar verlengd. Keur je de auto vóór die twee maanden, dan krijgt hij een nieuwe vervaldatum.

Plan direct uw APK in Rijen

Wilt u een afspraak maken voor een APK in Rijen? Vul dan hieronder uw kenteken in en vergelijk direct meerdere garages.