Overslaan en naar de inhoud gaan

APK Tynaarlo

Bent u op zoek naar een garage in Tynaarlo om uw APK te laten uitvoeren? Bij mijngarage.nl bent u aan het juiste adres om verschillende garages te vergelijken voor uw APK keuring. U kunt eenvoudig een afspraak maken door bovenstaand uw kenteken en postcode in te vullen. U ziet de prijzen en ook de verschillende garages die worden aangeboden in Tynaarlo. Maak gemakkelijk een afspraak online op de gewenste datum.

Verschillende garages in Tynaarlo

Bij mijn garage zijn meer dan 1.500 garages aangesloten, ook gelegen rondom Tynaarlo. Vul uw kenteken in en kom erachter wat de dichtstbijzijnde garage is voor u in Tynaarlo. De garages in deze plaatsen staan klaar om u te helpen. U krijgt per garage inzicht in prijs en klantenrecensies. Zo weet u vooraf wat u kunt verwachten en zult u niet voor ongewenste verrassingen komen te staan. 

Een APK laten uitvoeren op zaterdag is helaas niet mogelijk. Dit komt door de RDW. De RDW is de organisatie die de registratie van gemotoriseerde voertuigen en rijbewijzen in Nederland verzorgt. Dit moet gebeuren op een doordeweekse dag omdat de RDW van maandag tot vrijdag open is.

Kosten APK keuring in Tynaarlo

U krijgt vooraf inzicht in de kosten die de APK keuring met zich meebrengt. Mocht het nodig zijn om onderdelen te vervangen? De monteur zal altijd contact met u opnemen en u op de hoogte te brengen over eventuele extra kosten. U zult niet verrast worden met hogere kosten.

De keuringskosten bestaan uit twee delen. Het eerste deel is de APK keuring die bij uw auto wordt uitgevoerd. Daarnaast moet uw auto worden afgemeld bij het RDW. Het kan nodig zijn om een roetmeting of viergastest te laten uitvoeren. Dit is bij de meeste garages gratis, maar bij een enkele garages niet. Dit kunt u verder zien in de prijsspecificatie.

De vervaldatum van uw APK keuring

De vervaldatum van uw APK keuring verschilt per auto. Dit verschilt aan de leeftijd van de auto en op welke brandstof de auto rijdt. Een nieuwe benzineauto hoeft pas na vier jaar gecontroleerd te worden. Voor een nieuwe dieselauto geldt een keuring na drie jaar. Wanneer uw auto al gekeurd is, staat de datum van verval in het laatste keuringsrapport. U kan uw auto twee maanden voor deze vervaldatum laten keuren. Dan wordt de datum van verval weer met 1 of 2 jaar verlengt. Dit ligt natuurlijk aan de keuringsfrequentie. Laat je je auto keuren vóór deze twee maanden? Dan krijg je een nieuwe vervaldatum. 

Plan direct uw APK in Tynaarlo

Wilt u een afspraak maken voor een APK in Tynaarlo? Vul dan hieronder uw kenteken in en vergelijk direct meerdere garages.