Accu vervangen?

Vul uw kenteken en postcode in. Dan krijgt u een gegarandeerde prijs bij garages in uw buurt.

Accu

Een goede accu zorgt voor de juiste stroomvoorziening. Start de auto slecht? Laat de accu vervangen, voordat hij u in de steek laat.

Prijs accu vervangen

Met de gegarandeerde prijs van mijngarage.nl voorkomt u financiële verrassingen. Onze gegarandeerde prijs geldt voor een nieuwe accu van het merk Yuasa, Bosch of Lion met dezelfde capaciteit en omvang als het originele fabrieksexemplaar van bijvoorbeeld Peugeot, Opel of Volkswagen. Het reinigen van de accupolen is inbegrepen.

Waarom accu vervangen?

Op papier gaat een accu gemiddeld 6 jaar mee. In de praktijk kan de levensduur korter zijn. Dat komt bijvoorbeeld doordat de accu een keer helemaal leeg is gegaan. Ook koude winters zorgen ervoor dat een accu sneller kapot gaat. Daarom kan het zijn dat uw accu eerder aan vervanging toe is dan die 6 jaar.

Veelgestelde vragen over "Accu vervangen"

Wat is het risico bij rijden met een oude accu?

Als u doorrijdt met een accu die niet goed werkt, loopt u het risico dat uw auto niet start of om ergens langs de kant stil komen te staan.

Hoe kan ik zelf controleren of de accu aan vervanging toe is?

Als de accu van uw auto leeg is, heeft de auto vaak startproblemen of de auto start helemaal niet meer. Daarnaast is de kracht van de accu te beoordelen door de verlichting te bekijken, zet hierbij de radio aan en ventilatie voluit. Wordt de verlichting zwakker, dan adviseren wij u om de accu te laten vervangen.

Hoe lang gaat een accu mee?

De levensduur van een accu is gemiddeld 6 jaar. Net als bij vele andere onderdelen hangt de levensduur van de accu sterk af van weersomstandigheden, rijgedrag en onderhoud.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.