Accucheck laten uitvoeren?

Vul uw kenteken en postcode in. Dan krijgt u een gegarandeerde prijs bij garages in uw buurt.

Accucheck

Kleine moeite, groot gemak. Laat de accu van uw auto controleren of er voldoende spanning op staat. Zo bent u ervan verzekerd dat uw auto blijft starten.

De accu zorgt voor de stroomhuishouding en dient als opslag voor de elekriciteitsreserve in de auto. Die elektriciteit heeft u auto nodig om te starten, maar bijvoorbeeld ook om de lampen te laten branden als de motor uit staat. Na verloop van tijd houdt de accu steeds minder van z'n capaciteit vast. Bij koud weer kan het gebeuren dat de auto helemaal niet meer start. Daarom is het verstandig uw accu op tijd te laten controleren. Met testapparatuur bootst de garage het starten van de motor na en wordt er gekeken hoeveel capaciteit de accu nog heeft.

Op mijngarage.nl vindt u een kwaliteitsgarage in uw buurt die een Accu Check voor u kan uitvoeren. De offerte geldt alleen voor de keuring. Mocht de accu aan vervanging toe zijn. Dan zal de monteur u altijd vooraf om toestemming vragen.

Waarom accu controleren?

De accu zorgt ervoor dat uw auto start en dat bijvoorbeeld de lichten branden en navigatie werkt. Kortom: alles wat stroom nodig heeft, is afhankelijk van de accu.

U zult begrijpen dat het goed werken van de accu essentieel is voor uw auto. In het ergste geval start uw auto niet meer. En dat gebeurt meestal op een koude winterochtend of onvoorzien moment.

Veelgestelde vragen over "Accucheck"

Wanneer accu controleren?

Het is aan te raden uw accu regelmatig te laten controleren. Wanneer hangt samen met uw rijgedrag. Gemiddeld moet een accu één keer per jaar worden gecontroleerd. Rijdt u meestal korte afstanden of staat de auto vaak stil? Dan raden wij u aan de accu vaker te laten controleren.

Hoe zit het met de gegarandeerde klusprijs?

Mijngarage.nl biedt u een gegarandeerde prijs voor verschillende autoklussen.

Blijkt na de Accu Check dat de accu van uw auto moet worden vervangen. Dan profiteert u alsnog van de gegarandeerde klusprijs van mijngarage.nl, maar maak dan wel een afspraak via mijngarage.nl.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.