Overslaan en naar de inhoud gaan

Alfa Romeo onderhoud

Heeft uw Alfa Romeo onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Alfa Romeo 33
 • Alfa Romeo 75
 • Alfa Romeo 145
 • Alfa Romeo 146
 • Alfa Romeo 147
 • Alfa Romeo 155
 • Alfa Romeo 156
 • Alfa Romeo 159
 • Alfa Romeo 164
 • Alfa Romeo 4C
 • Alfa Romeo Brera
 • Alfa Romeo Giulia
 • Alfa Romeo Giulietta
 • Alfa Romeo GT
 • Alfa Romeo GTV
 • Alfa Romeo MiTo
 • Alfa Romeo Spider

Alfa Romeo onderhoud

Is uw Alfa Romeo toe aan een onderhoudsbeurt? Dan wilt u geen verrassingen achteraf. Daarom biedt mijngarage.nl vooraf duidelijkheid met de vaste prijsgarantie op allerlei reparaties en onderhoud. Op mijngarage.nl vindt u meer dan 1.500 garages. Er zit dus altijd een garage bij u in de buurt die de werkzaamheden tegen een scherpe en vaste prijs uitvoert.

Alfa Romeo onderhoudskosten

Alle onderhoudskosten zijn all-in. Dat betekent inclusief het arbeidsloon van een gekwalificeerde automonteur, de onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW. Met mijngarage.nl dus geen verborgen kosten achteraf.

Alfa Romeo dealer of universele garage?

Kiest u ervoor uw auto bij een dealer te laten onderhouden? Bij een universele garage of Alfa Romeo specialist kunt u uw Alfa Romeo ook vakkundig laten onderhouden. De service en kwaliteit zijn minstens net zo goed. Er is goed getraind personeel en we werken met kwaliteitsonderdelen, maar u bent al snel tien tot dertig procent voordeliger uit.

Maak een afspraak met Alfa Romeo garage bij u in de buurt

U wilt een afspraak maken met een Alfa Romeo garage in uw buurt? Dat kan makkelijk en snel door het invullen van de volgende gegevens: kenteken, postcode en werkzaamheden. Zo maakt u een afspraak met de garage van uw keuze.

Onderhoud aan uw Alfa Romeo

Bij mijngarage.nl kunt u terecht voor al uw onderhoud en kleine en grote reparaties. En alles tegen een gegarandeerde en vaste prijs zonder extra kosten achteraf, bij een garage bij u in de buurt.

Alfa Romeo APK

De APK is een verplichte keuring en is er voor uw eigen veiligheid, die van anderen en ter bescherming van het milieu. Het is dus belangrijk dat u de keuring op tijd laat uitvoeren. De APK-kosten van mijngarage.nl bestaat uit twee delen, te weten: de kosten voor de uitvoering van de keuring en de kosten om het voertuig af te melden bij de RDW. Daarvoor hanteren wij één gegarandeerde prijs. En dat is wel zo overzichtelijk.

Alfa Romeo distributieriem vervangen

Wacht niet te lang met het vervangen van uw distributieriem, de kosten kunnen torenhoog uitvallen als deze plotseling breekt. Het is aan te raden om de distributieriem van uw Alfa Romeo op tijd te vervangen. Bij ons betaalt u daarvoor een vaste prijs. Vaak zijn de kosten van de looprollen, spanrollen en waterpomp inbegrepen.

Aangesloten Alfa Romeo garages en specialisten vindt u onder meer in: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden

FAQ’s

Hoe werkt mijngarage.nl?

Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.