Overslaan en naar de inhoud gaan

Chrysler onderhoud

Heeft uw Chrysler onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Chrysler 200
 • Chrysler 300C
 • Chrysler 300M
 • Chrysler Crossfire
 • Chrysler Le Baron
 • Chrysler Grand Voyager
 • Chrysler Neon
 • Chrysler Pacifica
 • Chrysler PT Cruiser
 • Chrysler Sebring
 • Chrysler Stratus
 • Chrysler Vision
 • Chrysler Voyager

Chrysler onderhoud

Is uw Chrysler toe aan een onderhoudsbeurt? Dan wilt u geen verrassingen achteraf. Mijngarage.nl biedt vooraf duidelijkheid met een vaste prijsgarantie op allerlei reparaties en onderhoud. Op mijngarage.nl vindt u meer dan 1.500 garages. Daardoor is er altijd een garage in de buurt.

Onderhoudskosten Chrysler

Bij mijngarage.nl zijn de onderhoudskosten all-in. Dus ook het arbeidsloon van een gekwalificeerde monteur, kwaliteitsonderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW zijn meeberekend in de prijs. Wel zo duidelijk.

Chrysler dealer of universele garage?

Laat u uw Chrysler bij een dealer onderhouden? Bij een universele garage of Chrysler specialist kunt u ook terecht voor onderhoud. Alleen bent u al snel tien tot dertig procent voordeliger uit, terwijl u wel kunt rekenen op een even goede service door getraind personeel en onderdelen van Chrysler-kwaliteit.

Maak snel een afspraak met een garage

Maak snel een afspraak met een garage

 1. kenteken
 2. postcode
 3. werkzaamheden

Vervolgens kiest u een garage.

APK van uw Chrysler

De APK-kosten van mijngarage.nl bestaan uit twee delen: de kosten voor de uitvoering van de keuring en de kosten om het voertuig af te melden bij de RDW. Daarvoor hanteren wij één gegarandeerde prijs. Het is belangrijk dat u de verplichte APK-keuring tijdig laat uitvoeren. U riskeert anders een boete. De APK is er bovendien voor uw eigen veiligheid, die van anderen en ter bescherming van het milieu.

Chrysler remblokken vervangen

Hoort u een piepend geluid met remmen? Of brandt het remmenlampje op het dashboard? Laat in deze gevallen de remblokken altijd controleren, want het kan betekenen dat ze aan vervanging toe zijn. Het is belangrijk dit op tijd te doen, want zijn de remblokken versleten, dan gaat de auto slecht remmen. En dat is gevaarlijk, niet alleen voor u maar ook voor anderen.

Chrysler koppeling vervangen

Schakelt de versnellingsbak van uw Chrysler de laatste slecht? Of wordt de bediening van het koppelingspedaal steeds zwaarder of komt ‘ie hoger te zitten? Dan is het verstandig om de koppeling te laten controleren. Misschien is deze aan vervanging toe. Mijngarage.nl biedt een gegarandeerde prijs voor het vervangen van een koppeling.

Chrysler garages en specialisten die zijn aangesloten, vindt u onder meer in: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden

FAQ’s

Hoe werkt mijngarage.nl?

Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.