Overslaan en naar de inhoud gaan

Dacia onderhoud

Heeft uw Dacia onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

  • Dacia Duster
  • Dacia Lodgy
  • Dacia Logan
  • Dacia Logan MCV
  • Dacia Sandero
  • Dacia Sandero Stepway

Dacia onderhoud

Heeft uw Dacia een onderhoudsinspectie of reparatie nodig? Dan wilt u achteraf niet verrast worden door extra kosten. Daarom biedt mijngarage.nl vooraf duidelijkheid met de vaste prijsgarantie op allerlei reparaties en onderhoud. Op mijngarage.nl vindt u meer dan 1.500 garages. Maak direct een afspraak tegen een scherpe én vaste prijs.

Dacia onderhoudskosten

Alle onderhoudskosten bij mijngarage.nl zijn inclusief het arbeidsloon van een gekwalificeerde automonteur, de onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW. Zo heeft u geen verborgen kosten achteraf.

Dacia dealer of universele garage?

Voor het onderhoud van uw nieuwe Dacia kunt u natuurlijk naar een Dacia dealer gaan. Een universele garage of specialist bieden echter een even goede service. Ze hebben getraind personeel en onderdelen van Dacia-kwaliteit. Eigenlijk merkt u alleen verschil in uw portemonnee.

Plan een afspraak met een garage bij u in de buurt

Wilt u snel en makkelijk een afspraak plannen met een garage bij u in de buurt? U hoeft hiervoor alleen de volgende gegevens in te vullen:

  1. kenteken
  2. postcode
  3. soort werkzaamheden

Daarna kiest u een garage.

APK van uw Dacia

De APK is een verplichte keuring en is er voor uw eigen veiligheid, die van anderen en ook ter bescherming van het milieu. Doe de keuring op tijd. U voorkomt zo een boete. Mijngarage.nl hanteert één gegarandeerde prijs voor de hele keuring, inclusief het afmelden bij de RDW.

Dacia schokdempers voorzijde vervangen

Gemiddeld zijn schokdempers aan de voorzijde na ongeveer 80.000 km toe aan vervanging. De manier waarop u rijdt en het gewicht van de auto hebben echter grote invloed op dit gemiddelde. Daarom is het goed de schokdempers elke 20.000 km te laten controleren. Heeft u versleten schokdempers aan de voorzijde, dan is de remweg langer en heeft u minder controle bij het rijden in bochten. Mijngarage.nl vervangt de schokdempers tegen een gegarandeerde prijs. 

Dacia ruitenwissers voorzijde vervangen

Last van druppels of strepen die achterblijven op uw voorruit en daardoor geen optimaal zicht? Nieuwe ruitenwissers kunnen de oplossing zijn. Ook als ruitenwissers tegen de voorruit ‘klapperen’ kan het zijn dat er nieuwe moeten komen. Wacht u te lang hiermee dan riskeert u krassen op de ruit. Bij mijngarage.nl krijgt u ruitenwissers tegen een gegarandeerde prijs inclusief montage.

Dacia garages en specialisten die zijn aangesloten, vindt u onder meer in:

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden

FAQ’s

Hoe werkt mijngarage.nl?

Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.