Overslaan en naar de inhoud gaan

Distributieriem vervangen Jaguar

Als de distributieriem in de motor van uw Jaguar breekt, zit u met torenhoge reparatiekosten. Het is daarom belangrijk om uw distributieriem op tijd te vervangen.

Via mijngarage.nl boekt u eenvoudig een garage die dit voor u doet. Vul hierboven uw klus en postcode in. Zo kunt u gemakkelijk de prijzen en beoordelingen van garages uit de buurt vergelijken. Met een paar klikken boekt u vervolgens een afspraak om uw distributieriem te laten vervangen. Zo kunt u weer zorgeloos genieten van uw Jaguar.

Kosten

Mijngarage.nl bestaat uit een netwerk van 1.500 garages. Er is dus altijd een garage bij u in de buurt. Vooraf geven wij een gegarandeerde prijs voor de klus. Zo wordt u achteraf nooit verrast. Daarnaast betaalt u niks extra’s wanneer u via Mijngarage.nl boekt.

Wij bieden u een gegarandeerde prijs voor het vervangen van de distributieriem. Vaak zijn de prijzen voor de looprollen en spanrollen, evenals de waterpomp daarbij inbegrepen. Bekijk altijd de prijsspecificatie om te zien wat er in de prijs is meeberekend. Zo voorkomt u verrassingen achteraf. Bij het vervangen van een distributieriem, ontdekt de monteur vaak dat ook de balans-asriem, de multi V (rib) riemenset, nokkenasriem en koelvloeistof mogelijk aan vervanging toe zijn. Voor deze extra reparaties zal de garage u altijd vooraf toestemming vragen.

Wanneer distributieriem van uw Jaguar vervangen?

Elke autofabrikant hanteert voor zijn autotypes verschillende vervangingstermijnen voor de distributieriem. Ook Jaguar heeft dit. Dit wordt uitgedrukt in het maximaal aantal gereden kilometers met de distributieriem. Wanneer je dit aantal kilometers niet haalt, heeft Jaguar een maximaal aantal jaren vastgesteld dat veilig met de distributieriem kan worden gereden. Deze gegevens vindt u terug in het instructie- of onderhoudsboekje van uw Jaguar.

Mijngarage.nl monteert uitsluitend distributieriemen, span- en looprollen van het topmerk Gates. De Gates distributieriem is van zeer hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur. Daarnaast zijn de riemen geluidsarm en hebben een goede krachtoverbrenging.

U krijgt 12 maanden garantie op fabricage- en/of montagefouten.