Grote onderhoudsinspectie laten uitvoeren?

Vul uw kenteken en postcode in. Dan krijgt u een gegarandeerde prijs bij garages in uw buurt.

Grote onderhoudsinspectie

Een uitgebreide inspectie van uw auto op maar liefst 78 punten. De grote onderhoudsinspectie is de beste investering om zorgeloos te blijven rijden.

Grote onderhoudsinspectie kosten

Mijngarage.nl biedt u een gegarandeerde prijs voor een grote onderhoudsinspectie. Uw auto wordt gecontroleerd op 78 punten van de grote onderhoudsinspectie checklist. Natuurlijk worden de olie, het oliefilter vervangen. Bekijk uw prijsspecificatie of ook het luchtfilter en/of de bougies worden vervangen.

Als de monteur constateert dat vervanging van andere onderdelen nodig is, dan overlegt hij eerst met u. Zo voorkomt u financiële verrassingen.

Waarom grote onderhoudsinspectie?

De grote onderhoudsinspectie geeft inzicht in de staat van uw auto. Door een grondige inspectie weet u welke grote reparaties in de toekomst nodig zijn. Misschien kunt u ze dankzij een grote onderhoudsinspectie zelfs wel voorkomen. Na de onderhoudsinspectie gaat u weer met een veilige auto de weg op.

Veelgestelde vragen over "Grote onderhoudsinspectie"

Wat is het verschil tussen een grote onderhoudsinspectie en een grote beurt?

Een grote beurt is eigenlijk een uitbreiding van de ‘kleine’ onderhoudsbeurt met extra werkzaamheden. De kleine beurt is standaard periodiek onderhoud na bijvoorbeeld 20.000 km of 1 jaar, afhankelijk van wat het eerst bereikt wordt. Bij een kleine beurt worden 30 essentiële punten gecontroleerd. Van de carrosserie en de remmen tot de schokdempers en de uitlaat.

Een vaste omschrijving van de grote beurt bestaat niet, want dat is per merk, model en type auto verschillend. Zo schrijft de ene fabrikant voor dat naast het standaard onderhoud bij 60.000 km ook de bougies en het luchtfilter moeten worden vervangen. En de andere fabrikant dat na 80.000 km de remvloeistof en de koelvloeistof ververst dienen te worden. 

Bij een grote onderhoudsinspectie inspecteert het mijngarage.nl autobedrijf uw auto op 78 punten van de grote onderhoudsinspectie checklist. Natuurlijk worden de olie, het oliefilter vervangen. Bekijk uw prijsspecificatie of ook het luchtfilter en/of de bougies worden vervangen.

Wanneer is mijn auto toe aan een grote onderhoudsinspectie?

Iedere auto heeft een instructieboekje. Dat ligt meestal in het dashboardkastje van uw auto. In dat boekje staat hoe en wanneer u de auto onderhoudt.

De interval voor onderhoud kan verschillen. Over het algemeen hebben jongere auto’s minder onderhoud nodig dan oudere of auto’s die veel kilometers hebben gereden.

Welke olie wordt er in de prijsopgave van mijngarage.nl berekend?

Mijngarage.nl garages gebruiken bij het verversen van de olie altijd a-kwaliteit motorolie die voldoet aan de specificaties van uw auto. Zo blijft de motor van uw auto in optimale conditie.

Welke onderdelen worden vervangen met een grote onderhoudsinspectie?

Tijdens een grote onderhoudsinspectie vervangt de garage de standaard de olie en het oliefilter. Bekijk uw prijsspecificatie of ook het luchtfilter en de bougies zijn meegenomen.

Wat kost een grote onderhoudsinspectie voor mijn auto bij mijngarage.nl?

De kosten voor het uitvoeren van de grote onderhoudsinspectie zijn afhankelijk van uw merk en type auto. Wilt u een prijs op maat voor uw auto? Vraag dan via mijngarage.nl een offerte op.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.