Grote onderhoudsinspectie en gratis APK laten uitvoeren?

Vul uw kenteken en postcode in. Dan krijgt u een gegarandeerde prijs bij garages in uw buurt.

Grote onderhoudsinspectie (incl. gratis APK)

Een uitgebreide inspectie van uw auto op maar liefst 78 punten. De grote onderhoudsinspectie is de beste investering om zorgeloos te blijven rijden. Bovendien krijgt uw auto meteen een APK. Dat is wel zo handig.

Mijngarage.nl biedt u een gegarandeerde prijs voor een grote onderhoudsinspectie plus gratis APK. Uw auto wordt gecontroleerd op 78 punten van de grote onderhoudsinspectie checklist. Natuurlijk worden de olie, het oliefilter en het luchtfilter vervangen. Bekijk altijd uw prijsspecificatie om exact te zien wat er bij uw auto wordt gecontroleerd en vervangen.

De APK-kosten bestaan uit 2 delen, de kosten voor de uitvoering van de keuring (bij deze klus gratis) én de kosten om het voertuig af te melden bij de RDW. Alleen de APK-kosten voor het afmelden van uw auto bij het RDW is inbegrepen bij de gegarandeerde prijs van mijngarage.nl.

Als de monteur constateert dat vervanging van andere onderdelen noodzakelijk is, dan overlegt hij eerst met u. Zo voorkomt u financiële verrassingen.

Waarom grote onderhoudsinspectie + gratis APK?

De grote onderhoudsinspectie geeft inzicht in de staat van uw auto. Door een grondige inspectie weet u welke grote reparaties in de toekomst nodig zijn. Misschien kunt u ze dankzij een grote onderhoudsinspectie zelfs wel voorkomen. Na de onderhoudsinspectie gaat u weer met een veilige auto de weg op. Met een auto die APK is gekeurd.

Veelgestelde vragen over "Grote onderhoudsinspectie (incl. gratis APK)"

Sinds wanneer is een viergastest verplicht bij een APK?

Vanaf 1 januari 1998 moeten auto's met een benzine- of LPG-motor met een geregelde katalysator én met een bouwjaar vanaf 1993 een zogeheten viergasmeting, bij de APK, ondergaan. Met een viergastester controleert de moenteur of de uitstoot van de uitlaatgassen de wettelijke percentages niet overschrijden.

Sinds wanneer is een roetmeting verplicht bij een APK?

Vanaf 1 januari 1997 moeten auto’s met dieselmotor én met een bouwjaar vanaf 1980, bij de APK een roetmeting ondergaan. De roetmeting is voor heel Europa een vastgestelde meting.

Welke olie wordt er in de prijsopgave van mijngarage.nl berekend?

Mijngarage.nl garages gebruiken bij het verversen van de olie altijd a-kwaliteit motorolie die voldoet aan de specificaties van uw auto. Zo blijft de motor van uw auto in optimale conditie.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.