Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeep onderhoud

Heeft uw Jeep onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Jeep Cherokee
 • Jeep Commander
 • Jeep Compass
 • Jeep CJ
 • Jeep Grand Cherokee
 • Jeep Liberty
 • Jeep Patriot
 • Jeep Renegade
 • Jeep Wagoneer
 • Jeep Wrangler

Jeep onderhoud

Natuurlijk wilt u met plezier blijven rijden in uw Jeep. Daarom is verstandig om de auto goed te onderhouden. Bij onderhoud of reparatie wilt u echter niet achteraf met een hoge rekening worden geconfronteerd. Daarom heeft mijngarage.nl de vaste prijsgarantie voor iedere autoklus. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Er is altijd een garage bij u in de buurt, want het netwerk van mijngarage.nl bestaat al uit meer dan 1.500 garages.

Jeep onderhoudskosten

Mijngarage.nl houdt van duidelijkheid en eenvoud. Wij hanteren daarom all-in prijzen. Al onze tarieven zijn inclusief: 

 • arbeid en onderdelen
 • eventuele milieutoeslagen 
 • 21% BTW

Bovendien is onze vaste prijsgarantie een echte garantie. Valt de prijs achteraf toch hoger uit dan de offerte? Dan betalen we u het verschil gewoon terug.

Jeep-dealer of universele garage?

Vanzelfsprekend kunt uw Jeep bij de merkdealer laten onderhouden. Maar wist u dat universele garages en Jeep-specialisten ook topservice bieden? Er werkt getraind personeel en ze gebruiken onderdelen van minimaal Jeep-kwaliteit.

Het verschil zit in de hoogte van de rekening. Bij een universele garage of specialist bent u al snel 30 procent voordeliger uit.

Plan direct een afspraak

Maak direct online een afspraak met een Jeep-garage:

 1. Vul kenteken + postcode in 
 2. Vink de werkzaamheden aan
 3. Kies een garage bij u in de buurt

Jeep schokdempers achterzijde

Jeep schokdempers achterzijde

Stuiteren de achterpassagiers op en neer bij de kleinste ongelijkheid in het wegdek? Of slijten de banden van uw Jeep ongelijkmatig? Dan raden wij u aan om de schokdempers van de achterzijde te laten controleren.

Het is verstandig om de schokdempers iedere 20.000 kilometer te laten inspecteren. Rijdt u veel over drempels en in de binnenstad, dan kan het zijn dat de schokdempers eerder vervangen moeten worden. 

Jeep accu vervangen

Merkt dat uw Jeep slechter start dan voorheen. Dan is is waarschijnlijk de accu aan vervanging toe. Doe dat op tijd, zeker als kouder weer voor de deur staat.

In theorie gaat een accu soms wel 6 jaar mee. In de praktijk blijkt echter vaak dat de levensduur korter is. Oorzaken daarvoor zijn bijvoorbeeld barre winters en dat de accu een keer helemaal is leeg gegaan.

  Jeep remblokken voorzijde

  Brandt het waarschuwingslampje op het dashboard? Of hoort u tijdens het remmen een piepend geluid? Dan is verstandig om de remblokken van uw Jeep te laten vervangen.

  Bij mijngarage.nl krijgt u remblokken van het topmerk TRW. De prijs is inclusief het reinigen en gangbaar maken van de remklauwen.

   Aangesloten Jeep-garages en -specialisten vindt u onder andere in:

   Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden.

   FAQ’s

   Hoe werkt mijngarage.nl?

   Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

   Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

   Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

   Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

   Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

   Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

   Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

   Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

   Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

   Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

   De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

   Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

   Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

   Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.