Overslaan en naar de inhoud gaan

KIA onderhoud

Heeft uw KIA onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Kia Carens
 • Kia Carnival
 • Kia (Pro) Cee d
 • Kia Cerato
 • Kia Clarus
 • Kia Joice
 • Kia Magentis
 • Kia Mentor
 • Kia Opirus
 • Kia Optima
 • Kia Picanto
 • Kia Pregio
 • Kia Pride
 • Kia Rio
 • Kia Sephia
 • Kia Shuma
 • Kia Sorento
 • Kia Soul
 • Kia Sportage
 • Kia Venga

 

KIA onderhoud

KIA onderhoudskosten

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Mijngarage.nl houdt het graag makkelijk. Daarom zijn alle onderhoudskosten all-in bij mijngarage.nl. Dat betekent inclusief het arbeidsloon, de onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW. 

Valt de prijs toch hoger uit dan de offerte, dan betalen wij u het verschil terug.  

KIA dealer of universele garage?

De meeste mensen kiezen voor een merkdealer om hun nieuwe KIA te laten onderhouden. Een universele garage of specialist bieden echter een minstens zo goede service. Het personeel is getraind en de onderdelen zijn van KIA-kwaliteit. Eigenlijk merkt u het alleen in uw portemonnee. U bent vaak al snel 10 tot 30 procent voordeliger uit.

Maak meteen een afspraak met een garage 

Snel en makkelijk een afspraak maken met een garage bij u in de buurt? Vul daarvoor het volgende in: 

 1. kenteken
 2. postcode
 3. soort werkzaamheden 

En kies een garage. Zo gepiept.

KIA ruitenwissers voorzijde vervangen

Niets zo vervelend als slecht zicht door ruitenwissers die het niet goed doen. Heeft u last van druppels of strepen die achterblijven op de voorruit? Of zijn de rubbers van uw ruitenwissers uitgehard en klapperen ze daardoor tegen de voorruit? Dan kunnen nieuwe ruitenwissers de oplossing zijn. Bij mijngarage.nl betaalt u een gegarandeerde prijs inclusief montage.

   

  KIA schokdempers voorzijde vervangen

  Gemiddeld zijn schokdempers aan de voorzijde na ongeveer 80.000 km toe aan vervanging. De manier waarop u rijdt en het gewicht van de auto hebben echter grote invloed op dit gemiddelde. Daarom is het goed de schokdempers elke 20.000 km te laten controleren. Bij versleten schokdempers is de remweg langer en heeft u minder controle bij het rijden in bochten. Mijngarage.nl vervangt de schokdempers tegen een gegarandeerde prijs. 

    

   KIA koppeling vervangen

   Schakelt de versnellingsbak van uw KIA de laatste tijd slecht? Of wordt de bediening van het koppelingspedaal steeds zwaarder? Het kan zijn dat de koppeling aan vervanging toe is. Rij niet te lang door met een versleten koppeling, dan  riskeert u namelijk kostbare reparaties. 

     

    KIA garages en specialisten die zijn aangesloten, vindt u onder meer in: 

    Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden

    FAQ’s

    Hoe werkt mijngarage.nl?

    Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

    Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

    Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

    Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

    Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

    Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

    Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

    Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

    Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

    Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

    De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

    Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

    Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

    Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.