Kleine onderhoudsinspectie laten uitvoeren?

Vul uw kenteken en postcode in. Dan krijgt u een gegarandeerde prijs bij garages in uw buurt.

Kleine onderhoudsinspectie

Als u op tijd een kleine onderhoudsinspectie laat uitvoeren, weet u precies hoe ‘gezond’ uw auto is. Grote reparaties ziet u vooraf aankomen. Misschien kunt u ze zelfs wel voorkomen door de kleine onderhoudsinspectie.

Kleine onderhoudsinspectie kosten

Mijngarage.nl biedt u een gegarandeerde prijs voor een kleine onderhoudsinspectie. Uw auto wordt gecontroleerd op 30 punten van de kleine beurt checklist. Natuurlijk wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen.

Mocht de monteur constateren dat vervanging van andere onderdelen nodig is, dan overlegt hij eerst met u. Zo weet u vooraf waaraan u toe bent.

Waarom kleine onderhoudsinspectie laten uitvoeren?

Door een kleine onderhoudsinspectie tijdig uit te laten voeren, kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en verholpen voordat dit tot grotere problemen gaat leiden. In het onderhoudsboekje van uw auto staat wanneer de kleine beurt moet worden uitgevoerd. Laat uw onderhoudsboekje ook bijwerken nadat de onderhoudsinspectie is gedaan. Dit zorgt ervoor dat de onderhoudshistorie van uw auto bekend is voor een volgende monteur. En het is van belang voor de waarde van uw auto.

Veelgestelde vragen over "Kleine onderhoudsinspectie"

Wanneer moet ik een kleine onderhoudsinspectie bij mijn auto laten uitvoeren?

U kunt in het onderhoudsboekje van uw auto terug zien wanneer uw auto een kleine beurt nodig heeft.

Per automerk en autotype kan de interval voor de kleine beurt verschillen. Het hangt ook af van het rijgedrag. Rijdt u vaak in de file en/of korte ritten, dan is het verstandig om voortijdig de kleine inspectie te laten uitvoeren.

Welke olie wordt er in de prijsopgave van mijngarage.nl berekend?

Met olie van een A-merk bent u verzekerd van een hoog kwalitatief product. Deze olie wordt dan ook in de mijngarage.nl prijs berekend.

Wat is het risico als ik een kleine onderhoudsinspectie oversla?

Niet alleen de grote maar ook de kleine onderhoudsinspectie is belangrijk om tijdig uit te laten voeren. Tijdens de inspectie kan er namelijk naar voren komen dat bepaalde onderdelen vervangen moeten worden. Dit kunnen onderdelen zijn die tot veel kostbare schade kunnen leiden als u te lang wacht met repareren of vervangen.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.