Overslaan en naar de inhoud gaan

Lancia onderhoud

Heeft uw Lancia onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Lancia Beta
 • Lancia Dedra
 • Lancia Delta
 • Lancia Flavia
 • Lancia Kappa
 • Lancia Lybra (SW)
 • Lancia Musa
 • Lancia Phedra
 • Lancia Thema
 • Lancia Thesis
 • Lancia Voyager
 • Lancia Y
 • Lancia Ypsilon

Lancia onderhoud

U wilt graag nog jaren genieten van uw Lancia. Dat kan alleen als uw auto regelmatig goed onderhouden wordt. Maar bij het onderhoud aan uw Lancia zit u niet te wachten op hoge kosten achteraf. Mijngarage.nl biedt duidelijkheid met de vaste prijsgarantie op allerlei reparaties en onderhoud. Op mijngarage.nl vindt u meer dan 1.500 garages. Er is er dus altijd een in de buurt.

Lancia onderhoudskosten

Mijngarage.nl houdt het graag makkelijk en duidelijk. Daarom zijn bij mijngarage.nl alle onderhoudskosten all-in. Dat betekent dat het arbeidsloon van de monteur, de onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW alvast zijn meeberekend in het tarief.

Bij ons is een prijsgarantie ook een echte garantie. Valt de prijs hoger uit dan de offerte, dan betalen wij u het verschil terug.  

Lancia dealer of universele garage?

De meeste mensen kiezen voor een merkdealer als het gaat om het onderhoud van hun nieuwe Lancia. Ook een universele garage of specialist bieden topservice. Het personeel is getraind en de onderdelen zijn van Lancia-kwaliteit. Eigenlijk merkt u het alleen in uw portemonnee. U bent vaak een stuk voordeliger uit.

Meteen een afspraak maken met een garage

U wilt meteen een afspraak maken met een garage bij u in de buurt?  

 1. vul uw kenteken en postcode in
 2. vink de werkzaamheden aan
 3. kies de garage van uw voorkeur

 

Lancia accu vervangen

Een accu gaat gemiddeld zes jaar mee. De levensduur is sterk afhankelijk van weersomstandigheden, manier van rijden en mate van onderhoud. Rijdt u door met een oude accu, dan riskeert u dat u tijdens een rit stil komt te staan. Start uw auto slecht, dan kan dat een teken zijn dat de accu vervangen moet worden.

  Grote onderhoudsinspectie met gratis APK

  U wilt nog graag jaren rijden in uw Lancia. Dat vereist grondig onderhoud. Bij een grote onderhoudsinspectie wordt uw auto op maar liefst 78 punten op de grote onderhoudsinspectie checklist gecontroleerd. Zo weet u welke reparaties er nog aan staan te komen.

  Het vervangen van olie, oliefilter en luchtfilter gebeurt natuurlijk. En uw auto krijgt meteen een APK. Bij de grote inspectie krijgt u die er gratis bij. In het instructieboekje van uw auto staat hoe en wanneer onderhoud nodig is.

  Lancia schokdempers achterzijde

  Als uw passagiers achterin de auto bij iedere hobbel in de weg meestuiteren, zijn wellicht de schokdempers stuk. Schokdempers zorgen ervoor dat de wielen netjes op het wegdek worden gehouden. 

  Het vervangen van schokdempers gebeurt gemiddeld bij 80.000 km, maar vooral rijgedrag en gewicht van de auto bepalen de levensduur. Rijdt u veel over drempels, dan treedt slijtage ook eerder op. 

   Lancia garages en specialisten die zijn aangesloten, vindt u onder meer in: 

   Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden

   FAQ’s

   Hoe werkt mijngarage.nl?

   Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

   Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

   Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

   Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

   Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

   Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

   Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

   Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

   Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

   Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

   De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

   Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

   Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

   Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.