Overslaan en naar de inhoud gaan

Land Rover onderhoud

Heeft uw Land Rover onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Land Rover Defender
 • Land Rover Discovery
 • Land Rover Discovery Sport
 • Land Rover Freelander
 • Land Rover Range Rover
 • Land Rover Range Rover Evoque
 • Land Rover Range Rover (sport)
 • Land Rover Series

Land Rover onderhoud

Is uw Land Rover toe aan een onderhoudsinspectie, dan wilt u niet verrast worden door onvoorziene onderhoudskosten. Mijngarage.nl heeft daarom een vaste prijsgarantie op allerlei reparaties en onderhoud. Op mijngarage.nl vindt u meer dan 1.500 garages zodat u altijd langs kunt gaan bij een garage bij u in de buurt.

Kosten voor onderhoud Land Rover

Voor het onderhoud aan uw Land Rover hanteert mijngarage.nl all-in prijzen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. De prijs voor onderhoud is dus inclusief het arbeidsloon van een monteur, kwaliteitsonderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW.

Valt de prijs hoger uit dan de offerte, dan betalen wij u het verschil terug.  

Land Rover dealer of universele garage?

Vaak kiezen mensen een merkdealer voor het onderhoud van hun nieuwe Land Rover. Ook een universele garage of specialist bieden een topservice. Met getraind personeel en onderdelen van Land Rover-kwaliteit. U bent vaak alleen een stuk voordeliger uit.

Maak een afspraak met een garage bij u in de buurt 

Meteen een afspraak maken met een garage?  

 1. vul uw kenteken en postcode in
 2. vink de werkzaamheden aan
 3. kies een garage 

 

Remschijven- en blokken voorzijde vervangen

Remt uw auto met vertraging, dan kan het zijn dat de remschijven van uw auto aan vervanging toe zijn. Bij slijtage van de remschijven neemt tijdens het remmen de wrijving tussen remschijven en remblokken af. En dat is te merken. Bij nieuwe remschijven worden ook altijd meteen de remblokken vervangen. Remt uw auto ook weer als nieuw.

Grote onderhoudsinspectie met gratis APK

Voor jarenlang rijplezier is het nodig te investeren in goed onderhoud. Bijvoorbeeld met een grote onderhoudsinspectie waarbij uw LandRover op maar liefst 78 punten op de grote onderhoudsinspectie checklist wordt gecontroleerd. Zo weet u welke reparaties er nog aan staan te komen. 

Het vervangen van olie, oliefilter en luchtfilter gebeurt en uw auto krijgt meteen een APK. Bij de grote inspectie krijgt u die er gratis bij. In het instructieboekje staat vermeld hoe en wanneer onderhoud nodig is. 

  Land Rover uitlaat vervangen

  Maakt uw uitlaat enorm veel kabaal, dan kan het zijn dat de achterdemper van de uitlaat van uw auto lek is. Het harde geluid kan zelfs een hele forse boete opleveren. 

  Mijngarage.nl garandeert een vaste prijs voor het vervangen van een uitlaat achterdemper. Deze is van het merk Romax. 

  Land Rover garages en specialisten die zijn aangesloten, vindt u onder meer in:

  Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden

  FAQ’s

  Hoe werkt mijngarage.nl?

  Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

  Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

  Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

  Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

  Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

  Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

  Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

  Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

  Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

  Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

  De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

  Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

  Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

  Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.