Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoud Mitsubishi

Heeft uw Mitsubishi onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Mitsubishi 3000GT
 • Mitsubishi ASX
 • Mitsubishi Carisma
 • Mitsubishi Colt
 • Mitsubishi Eclipse
 • Mitsubishi Galant
 • Mitsubishi Grandis
 • Mitsubishi i-MiEV
 • Mitsubishi Lancer
 • Mitsubishi Mirage
 • Mitsubishi Outlander
 • Mitsubishi Pajero
 • Mitsubishi Pajero Sport
 • Mitsubishi Sigma
 • Mitsubishi Space Runner
 • Mitsubishi Space Star
 • Mitsubishi Space Wagon

Mitsubishi onderhoud

Als u uw Mitsubishi regelmatig onderhoudt kunt u zorgeloos kilometers blijven maken.

Bij onderhoud of reparatie wilt u niet achteraf met een hoge rekening worden geconfronteerd. Daar heeft mijngarage.nl wat op gevonden: de vaste prijsgarantie voor iedere autoklus. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

Er is altijd een garage bij u in de buurt, want er zijn al meer dan 1.500 garages aangesloten.

Mitsubishi onderhoudskosten

Mijngarage.nl houdt van eenvoud en duidelijkheid. Wij hanteren daarom all-in prijzen. Al onze tarieven zijn inclusief: arbeid, onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW.

Bovendien is onze vaste prijsgarantie een echte garantie. Valt de prijs achteraf toch hoger uit dan de offerte? Dan betalen we u het verschil gewoon terug.

Mitsubishi-dealer of universele garage?

U kunt uw Mitsubishi natuurlijk bij een dealer laten onderhouden. Maar wist u dat universele garages en Mitsubishi-specialisten ook topservice bieden? Er werkt getraind personeel en ze gebruiken onderdelen van minimaal Mitsubishi-kwaliteit.

Het verschil zit in de hoogte van de rekening. Bij een universele garage of specialist bent u een stuk voordeliger uit.

Plan direct een afspraak 

Maak direct online een afspraak met een Mitsubishi-garage:

 1. Vul kenteken + postcode in 
 2. Vink de werkzaamheden aan
 3. Kies een garage bij u in de buurt

Mitsubishi schokdempers voorzijde

Heeft uw Mitsubishi moeite een rechte lijn te houden met zijwind? Os stuitert de auto nogal? Zeer waarschijnlijk zijn dan de schokdempers aan de voorzijde versleten.

Met versleten schokdempers is uw remweg langer. Reden genoeg direct te laten vervangen.

  Mitsubishi accu vervangen

  Laat uw accu tijdig vervangen. Zeker als u merkt dat uw Mitsubishi slechter start. Zo voorkomt u dat de accu u in de steek laat en u niet meer wegkomt.

  In theorie gaat een accu misschien wel 6 jaar mee. In de praktijk blijkt echter vaak dat de levensduur korter is. Oorzaak daarvoor is bijvoorbeeld dat de accu een keer helemaal is leeg geweest of barre winters.

   Mitsubishi remblokken voorzijde

   Brandt het waarschuwingslampje op het dashboard? Of hoort u tijdens het remmen een piepend geluid? Dan is het de hoogste tijd om de remblokken van uw Mitsubishi te laten inspecteren.

   Bij een mijngarage.nl garage krijgt u remblokken van het topmerk TRW. Bij de prijs inbegrepen zijn: het reinigen en gangbaar maken van de remklauwen.

   Aangesloten Mitsubishi-garages en -specialisten vindt u onder andere in:

   Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden.

   FAQ’s

   Hoe werkt mijngarage.nl?

   Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

   Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

   Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

   Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

   Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

   Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

   Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

   Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

   Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

   Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

   De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

   Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

   Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

   Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.