Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoud Porsche

Heeft uw Porsche onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Porsche 356
 • Porsche 911
 • Porsche 924
 • Porsche 928
 • Porsche 944
 • Porsche 968
 • Porsche Boxster
 • Porsche Carrera GT
 • Porsche Cayenne
 • Porsche Cayman
 • Porsche Macan
 • Porsche Panamera

Porsche onderhoud

Als trotse Porsche bezitter wilt u zo lang mogelijk blijven rijden met uw auto. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat u meer kilometers met uw Porsche kunt maken. 

Bij mijngarage.nl weet u vooraf hoeveel onderhoud of reparatie aan uw Porsche kost. Wij hebben een vaste prijsgarantie voor iedere autoklus. Zo voorkomt u financieel verrassingen.

Al meer dan 1.500 garages zijn aangesloten bij mijngarage.nl. Daarom is er altijd een garage in uw buurt

Porsche onderhoudskosten

Mijngarage.nl is graag duidelijk over onderhoudskosten. Daarom hebben wij all-in tarieven. Al onze prijzen zijn inclusief:

 • arbeid 
 • onderdelen
 • eventuele milieutoeslagen
 • 21% BTW

Onze vaste prijsgarantie is een echte garantie: Valt de prijs hoger uit dan de offerte? Dan doen wij niet moeilijk en betalen we u het verschil terug.

Naar de Porsche-dealer of universele garage?
 

Vanzelfsprekend kunt u voor onderhoud naar de Porsche-dealer. Universele garages en Porsche-specialisten hebben echter net zo'n topservice. Er werkt vakkundig personeel en ze gebruiken onderdelen van Porsche-kwaliteit. 

Het voordeel voor u: U bent een stuk goedkoper uit bij een universele garage of specialist.

Plan direct een afspraak met een Porsche-garage
 

Maak online een afspraak met een Porsche-garage:

 1. Vul uw kenteken en postcode in 
 2. Vink de klus(sen) aan die u wilt laten uitvoeren
 3. Kies een garage bij u in de buurt

Porsche koppeling
 

U trapt af en toe u uw Porsche stevig op de staart. Lekker genieten. Keerzijde is dat stevig optrekken meer vraagt van de koppeling. En deze eerder toe is aan vervanging.

Laat uw koppeling tijdig vernieuwen, voordat uw versnellingsbak helemaal niet meer werk. Mijngarage.nl gebruikt de koppelingset, inclusief koppeling, koppelingsplaten en drukgroep van het merk LuK.

Porsche distributieriem 

De motor is het kloppende hart van uw Porsche. De distributieriem zorgt voor de aandrijving van de motor. U begrijpt wel dat als de distributieriem breekt, er snel schade aan de motor kan optreden

Het een daarom een zinvolle investering om uw Porsche- distributieriem tijdig te vervangen.

  Porsche remblokken voorzijde

  Gas geven betekent remmen, soms stevig remmen.

  Hoort u tijdens het remmen een piepend geluid? Of brandt het waarschuwingslampje op het dashboard? Dan is het de hoogste tijd om de remblokken te laten inspecteren.

  Bij een mijngarage.nl garage krijgt u remblokken van het topmerk TRW. Het reinigen en gangbaar maken van de remklauwen zijn bij deze prijs inbegrepen.

   Aangesloten Porsche-garages en -specialisten vindt u onder andere in:

   Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden. 

   FAQ’s

   Hoe werkt mijngarage.nl?

   Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

   Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

   Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

   Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

   Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

   Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

   Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

   Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

   Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

   Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

   De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

   Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

   Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

   Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.