Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoud Rover

Heeft uw Rover onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Rover 45
 • Rover 75
 • Rover 100-Serie
 • Rover 200-Serie
 • Rover 400-Serie
 • Rover 600-Serie
 • Rover 800-Serie

Rover onderhoud

U vertrouwt erop dat uw Rover rijdt als u hem nodig heeft. Als u tijdig het onderhoud laat doen, heeft u meer zekerheid.

Een minpuntje bij het onderhoud zijn voor menig automobilist de onverwachte kosten. Bij mijngarage.nl zult u niet voor verrassingen komen te staan, want wij hebben een vaste prijsgarantie.

Al meer dan 1.500 garages zijn inmiddels aangesloten bij mijngarage.nl. Zo is er altijd een garage bij u in de buurt.

Rover onderhoudskosten

Mijngarage.nl houdt van overzichtelijke onderhoudskosten. Daarom hebben wij alleen all-in prijzen. Al onze tarieven zijn inclusief:

 • arbeid 
 • onderdelen
 • eventuele milieutoeslagen
 • 21% BTW

Onze vaste prijsgarantie is geen holle frase: Valt de klusprijs hoger uit dan de offerteprijs? Wij komen onze belofte na en betalen u het verschil terug.

Rover dealer of universele garage?

Universele garages en Rover-specialisten bieden net zo'n topservice als een merkdealer. Er werkt getraind personeel en ze gebruiken onderdelen van Rover-kwaliteit. 

Weet u wat het grootste verschil is? Het prijskaartje. U bent een stuk voordeliger uit bij een universele garage of specialist.

Een afspraak plannen met een Rover-garage

Maak meteen een afspraak met een Rover-garage:

 1. Vul uw kenteken en postcode in 
 2. Kies de klus(sen) die u wilt laten uitvoeren
 3. Kies een garage bij u in de buurt

Rover APK

Is uw Rover toe aan de verplichte APK-keuring? Bij de APK wordt er onder andere gelet op: 

 • de verkeersveiligheid (remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie)
 • het milieu (uitlaatgassen)
 • algemeen (het kentekenbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof)  

Rover distributieriem

Een distributierem is een essentieel onderdeel voor de aandrijving van de motor. Als de riem breekt, kan er ook motorschade ontstaan. Daarom is het belangrijk de distributieriem van uw Rover op tijd te vervangen.

Mijngarage.nl monteert uitsluitend distributieriemen, spanrollen en looprollen van Gates. Dit topmerk distributieriem is van zeer hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur. De riemen zijn bovendien geluidsarm en hebben een uitstekende krachtoverbrenging.

Rover koppeling vervangen

Schakelt de versnellingsbak van uw Rover minder soepel dan voorheen? Maak dan snel een afspraak met een monteur. Waarschijnlijk moet de koppeling worden vervangen. 

Te lang door blijven rijden met een kapotte koppeling, betekent vaak extra hoge kosten. Dat wilt u toch niet?


 •  

Aangesloten Rover-garages en -specialisten vindt u onder andere in:

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden

FAQ’s

Hoe werkt mijngarage.nl?

Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.