Ruitenwissers (achterzijde) vervangen?

Vul uw kenteken en postcode in. Dan krijgt u een gegarandeerde prijs bij garages in uw buurt.

Ruitenwisser achterzijde

Wanneer u de ruitenwissers aan de voorzijde vervangt. Doet u dat dan ook meteen voor de achterruit. Zo bent u in 1 keer klaar. En houdt u ook achter goed zicht.

Kosten vervangen ruitenwisser achterzijde

Mijngarage.nl biedt u een gegarandeerde prijs voor de achterruitenwisser inclusief montage. De ruitenwisser is van het merk Valeo.

Wanneer achterruitenwisser vervangen?

Bij een slecht werkende ruitenwisser blijven er strepen op de ruit achter. Ook maakt de ruitenwisser een stuiterend geluid. Dit betekent meestal dat het rubber is uitgehard. De flexibele kant van het wisserblad dat tegen de ruit ligt, trekt dan niet goed over het ruitoppervlak. Zo gaat de goede werking verloren.

Veelgestelde vragen over "Ruitenwissers achterzijde"

Krijg ik via mijngarage.nl achterruitenwisser van hoge kwaliteit?

Ja. Een hoge kwaliteit achterruitenwisser is goed bestand tegen uitdrogen waardoor het rubber flexibel blijft en de ruit goed schoon kan maken. Dit is van groot belang voor uw eigen veiligheid. Daarnaast gaan ruitenwisser met een hoge kwaliteit veel langer mee.

In de mijngarage.nl prijs is de achterruitenwisser van het kwaliteitsmerk Valeo opgenomen.

Waarom achterruitenwisser vervangen?

Natuurlijk geeft een nieuwe achterruitenwisser beter zicht tijdens regenbuien. Bovendien heeft u kans op krassen op de ruit, als het rubber van het wisserblad te ver is versleten.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.