Ruitenwissers (voorzijde) vervangen?

Vul uw kenteken en postcode in. Dan krijgt u een gegarandeerde prijs bij garages in uw buurt.

Ruitenwissers voorzijde

Klapperende ruitenwissers? Blijven druppels of strepen achter op de ruit? Houd goed zicht bij regen met nieuwe ruitenwissers. Vervang ook meteen de achterwisser.

Kosten vervangen ruitenwisser achterzijde

Mijngarage.nl biedt u een gegarandeerde prijs voor ruitenwissers inclusief montage. De ruitenwissers zijn van het merk Valeo.

Wanneer ruitenwissers vervangen?

Bij slecht werkende ruitenwissers blijven er strepen op de ruit achter. Ook maken de ruitenwissers een stuiterend geluid. Dit betekent meestal dat de rubbers zijn uitgehard. De flexibele kant van het wisserblad dat tegen de ruit ligt, trekt dan niet goed over het ruitoppervlak. Zo gaat de goede werking verloren.

Veelgestelde vragen over "Ruitenwisser voorzijde"

Krijg ik via mijngarage.nl ruitenwissers van hoge kwaliteit?

Ja. Hoge kwaliteit ruitenwissers zijn goed bestand tegen uitdrogen waardoor het rubber flexibel blijft en de ruit goed schoon kan maken. Dit is van groot belang voor uw eigen veiligheid. Daarnaast gaan ruitenwissers met een hoge kwaliteit veel langer mee dan de gemiddelde ruitenwisser.

In de mijngarage.nl prijs zijn ruitenwissers van het kwaliteitsmerk Valeo opgenomen.

Waarom ruitenwissers vervangen?

Natuurlijk geven nieuwe ruitenwissers beter zicht tijdens regenbuien. Bovendien heeft u kans op krassen op de ruit, als het rubber van het wisserblad te ver is versleten.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.