Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoud Saab

Heeft uw Saab onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Saab 9-3
 • Saab 9-5
 • Saab 9-7X
 • Saab 90
 • Saab 96
 • Saab 99
 • Saab 900
 • Saab 9000

Saab onderhoud

Als trotse eigenaar van een Saab wilt u natuurlijk zoveel mogelijk veilige kilometers blijven maken.

Daarvoor heeft uw Saab regelmatig klein of groot onderhoud nodig. Voor het onderhoud wilt u niet voor onvoorziene kosten  komen te staan. Daarom heeft mijngarage.nl een vaste prijsgarantie.

Inmiddels zijn er bij mijngarage.nl al meer dan 1.500 garages aangesloten. Een garage is voor altijd bij u in de buurt.

Saab onderhoudskosten

Mijngarage.nl houdt van eenvoud en duidelijkheid. Daarom hebben wij alleen all-in prijzen. Al onze prijzen zijn inclusief:

 • arbeid 
 • onderdelen
 • milieutoeslagen (mits van toepassing)
 • en 21% BTW

Let wel: onze vaste prijsgarantie is een echte garantie. Valt de prijs hoger uit dan de offerte? Wij komen onze belofte na en betalen u het verschil terug.

Saab dealer of universele garage?

De keuze voor een Saab-dealer lijkt logisch. Universele garages en Saab-specialisten bieden echter net zo'n topservice. Er werkt getraind personeel en ze gebruiken Saab-kwaliteit onderdelen. 

Het grote verschil is het prijskaartje. U bent een stuk goedkoper uit bij een universele garage of specialist.

Een afspraak plannen met een Saab-garage

Maak meteen online een afspraak met een Saab-garage:

 1. Vul uw kenteken + postcode in 
 2. Vink de werkzaamheden aan
 3. Kies een garage bij u in de buurt

APK

Heeft uw Saab een APK nodig? Wees wel op tijd anders loopt u de kans een boete te krijgen. 

De APK-kosten bij mijngarage.nl bestaan uit 2 delen:

 1. de kosten voor de uitvoering van de keuring
 2. de kosten om het voertuig af te melden bij de RDW

Mijngarage.nl biedt u beide voor één gegarandeerde prijs.   


   
 •  
 •  
 •  

Saab remschijven en remblokken voorzijde

Merkt u dat uw Saab minder goed remt? Waarschijnlijk zijn dan de remschijven versleten. Ga dan zo snel mogelijk naar een automonteur om de remmen van uw Saab te laten controleren. Voor uw veiligheid en die van anderen.

Als uw remschijven aan de voorkant zijn versleten, worden zowel de -schijven als remblokken vervangen. Zo werken uw remmen weer perfect.

Saab koppeling vervangen

Als u bijvoorbeeld merkt dat de versnellingsbak slechts schakelt, dan is het slim om snel een afspraak te maken. Te lang door blijven rijden met een kapotte koppeling, betekent vaak extra hoge kosten, omdat er meer onderdelen moeten worden vervangen.


   
 •  
 •  
 •  

Aangesloten Saab-garages en -specialisten vindt u onder andere in:

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden. 

FAQ’s

Hoe werkt mijngarage.nl?

Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.