Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoud Seat

Heeft uw Seat onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Seat Alhambra
 • Seat Altea
 • Seat Altea XL
 • Seat Arosa
 • Seat Cordoba
 • Seat Exeo
 • Seat Ibiza
 • Seat Inca
 • Seat Leon
 • Seat Marbella
 • Seat Mii
 • Seat Toledo

Seat onderhoud

Als u uw Seat goed en regelmatig onderhoudt, blijft u langer veiliger rijden met uw auto. 

Vaak lopen mensen tegen onverwachte hoge onderhoudskosten aan. Mijngarage.nl maakt daarvan een einde, want wij garanderen een vaste prijs voor een autoklus. 

Bij mijngarage.nl zijn meer dan 1.500 garages aangesloten. Een garage is voor u dus altijd dichtbij.

Seat onderhoudskosten

Mijngarage.nl houdt van duidelijkheid en hanteert daarom alleen all-in prijzen. In onze prijzen zijn altijd alle kosten opgenomen voor:

 • arbeid 
 • onderdelen
 • milieutoeslagen (mits van toepassing)
 • en 21% BTW

Bovendien is onze vaste prijsgarantie is een echte garantie: Valt de prijs hoger uit dan de offerte? Wij komen onze belofte na en betalen u het verschil gewoon terug.

Seat dealer of universele garage?

De keuze voor een Seat-dealer lijkt logisch. Maar wist u dat universele garages en Seat-specialisten net zo'n topservice bieden? Er werkt getraind personeel en ze gebruiken Seat-kwaliteit onderdelen. 

Het grote verschil is het prijskaartje. Bij een universele garage of specialist bent u een stuk goedkoper uit.

Een afspraak plannen met een Seat-garage

Maak direct online een afspraak met een Seat-garage bij u in de buurt:

 1. Vul uw kenteken + postcode in 
 2. Vink de werkzaamheden aan
 3. Kies uw garage

 

Seat grote onderhoudsinspectie + gratis APK

Een grote onderhoudsinspectie blaast uw Seat nieuw leven in. Zo wordt de olie ververst en het lucht- en oliefilter worden vervangen. In totaal bestaat de inspectie uit maar liefst 78 controlepunten. 

Maak via mijngarage.nl een afspraak voor een grote onderhoudsinspectie. Dan krijgt u de APK-keuring gratis.

Seat remschijven en remblokken voorzijde

Merkt u dat uw auto minder goed remt. Waarschijnlijk zijn dan de remschijven versleten. De wrijving tussen remblokken en remschijven neemt dan af af. U voelt dit met remmen. Ga dan zo snel mogelijk naar een automonteur om de remmen van uw Seat te laten controleren.

Zijn uw remschijven aan de voorkant inderdaad versleten? Bij vervanging van de remschijven worden ook altijd de remblokken vervangen. Zo functioneren uw remmen weer zoals het hoort.

  Seat koppeling vervangen

  Maakt u veel stadskilometers, veel optrekken en files? Dan heeft de koppeling van uw Seat extra veel te lijden. En is eerder toe aan vervanging.

  Als bijvoorbeeld de versnellingsbak slechts schakelt, dan is het slim om een afspraak te maken. Te lang door blijven rijden met een kapotte koppeling, betekent meestal meer kosten. 


  •  

  Aangesloten Seat-garages en -specialisten vindt u onder andere in:

  Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden. 

  FAQ’s

  Hoe werkt mijngarage.nl?

  Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

  Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

  Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

  Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

  Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

  Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

  Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

  Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

  Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

  Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

  De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

  Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

  Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

  Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.