Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoud Skoda

Heeft uw Skoda onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Skoda Citigo
 • Skoda Fabia
 • Skoda Favorit
 • Skoda Felicia
 • Skoda Octavia
 • Skoda Rapid
 • Skoda Roomster
 • Skoda Superb
 • Skoda Yeti

Skoda onderhoud

Regelmatig klein of groot onderhoud is een must om langdurig plezier te hebben van uw Skoda. 

Pijnpuntje bij het onderhoud zijn de vaak onverwachte hoge kosten. Daar maakt mijngarage.nl een einde aan met de vaste prijsgarantie. Zo komt u bij ons nooit voor financiële verrassingen te staan voor uw autoklus. 

Meer dan 1.500 garages zijn aangesloten bij mijngarage.nl. U vindt dus altijd een garage bij u in de buurt.    

Skoda onderhoudskosten

Mijngarage.nl hanteert all-in prijzen. In onze tarieven zijn alle kosten voor arbeid, onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW standaard opgenomen.

Bovendien is onze vaste prijsgarantie een echte garantie: Valt de klusprijs hoger uit dan de offerte? Wij betalen u het verschil terug.

Skoda dealer of universele garage?

Wist u dat universele garages en Skoda-specialisten net zo'n service bieden als de merkdealer? Ook zij hebben getraind personeel en kwaliteitsonderdelen. 

Er is echter één groot verschil.

Bij een universele garage of Skoda-specialist bent u al snel honderden euro's voordeliger uit. 

Een afspraak plannen met een Skoda-garage

 

Maak een afspraak met een Skoda-garage bij u in de buurt:

 1. Vul uw kenteken + postcode in 
 2. Vink de werkzaamheden
 3. Kies uw garage

 

Skoda remblokken voorzijde

 

U remblokken zijn versleten als u een piepend geluid hoort bij het remmen. Of als het lampje op uw dashboard brandt. Twijfelt u niet en maak dan meteen een afspraak om de remblokken te vervangen.  

Bij de garages van mijngarage.nl krijgt u remblokken voorzijde van het gerenommeerde merk TRW. Bij de prijs zijn ook inbegrepen het gangbaar maken en reinigen van de remklauwen.

Skoda grote onderhoudsinspectie + gratis APK

Een grote onderhoudsinspectie geeft u de zekerheid dat u veilig de weg op kunt. Met een inspectie controleren we uw Skoda op maar liefst 78 punten. 

Dat is niet het enige. Maak nu via mijngarage.nl een afspraak voor een grote onderhoudsinspectie. En u krijgt de APK gratis. Dat is mooi meegenomen.

Skoda distributieriem vervangen

Motorschade is de nachtmerrie voor iedere autobezitter. Het betekent torenhoge reparatiekosten. Laat u dit niet overkomen en vervang de distributieriem van uw Skoda op tijd. In het instructieboekje of onderhoudsschema vindt u het precieze vervangmoment. 

Aangesloten Skoda-garages en -specialisten vindt u onder andere in:

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden. 

FAQ’s

Hoe werkt mijngarage.nl?

Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.