Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoud Smart

Heeft uw Smart onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Smart City-Coupe
 • Smart ForFour
 • Smart ForTwo
 • Smart Roadster

Smart onderhoud

Wilt u nog veel veilige kilometers maken? Laat dan uw Smart regelmatig onderhouden.

Sommige mensen huiveren van onderhoud. Dat komt omdat ze vrezen tegen onverwachte hoge onderhoudskosten aan te lopen. Gelukkig behoort die vrees bij mijngarage.nl tot het verleden. Wij garanderen een vaste prijs voor onze werkzaamheden. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Meer dan 1.500 garages zijn aangesloten bij mijngarage.nl. Een garage is dus altijd dichtbij.

Smart onderhoudskosten

Mijngarage.nl hanteert all-in prijzen. In onze tarieven zijn standaard opgenomen alle kosten voor:

 • arbeid
 • onderdelen eventuele
 • milieutoeslagen
 • en 21% BTW

Onze vaste prijsgarantie is een echte garantie: Valt de prijs hoger uit dan de offerte? Wij komen onze belofte na en betalen u het verschil terug.

 

Smart dealer of universele garage?

U kunt u Smart natuurlijk bij de merkdealer laten repareren of onderhouden. Universele garages en Smart-specialisten bieden echter net zo'n goede service als de merkdealer. Er werkt getraind personeel en ze gebruiken Smart-kwaliteit onderdelen.

Bij een universele garage of Smart-specialist bent u wel veel voordeliger uit.

Een afspraak plannen met een Smart-garage

Maak direct een afspraak met een Smart-garage bij u in de buurt:

 1. Vul uw kenteken en postcode in
 2. Vink de werkzaamheden aan
 3. Kies uw garage

Smart remschrijven en remblokken voorzijde

Als de remschijven versleten zijn, neemt de wrijving tussen remblokken en remschijven af. U voelt dit met remmen. Merkt u een duidelijke vertraging? Laat dan een automonteur naar de remmen van uw Smart kijken.

Zijn uw remschrijven aan de voorkant inderdaad versleten? Bij vervanging van de remschijven worden ook altijd de remblokken vervangen. Alleen dan functioneren uw remmen weer optimaal.

 

Smart grote onderhoudsinspectie + gratis APK

Een grote onderhoudsinspectie blaast uw auto nieuw leven in. Zo wordt de olie van uw Smart ververst, het lucht- en oliefilter worden vervangen. In totaal bestaat de inspectie uit maar liefst 78 punten.

Bovendien hebben we een voordeeltje voor u. Maak via mijngarage.nl een afspraak voor een grote onderhoudsinspectie. En u krijgt de APK-keuring gratis.

 

Smart koppeling vervangen

Met een stadsauto als de Smart heeft de koppeling veel te lijden. Veel optrekken en files zorgen ervoor dat de koppeling eerder aan vervanging toe is.

Als de versnellingsbak bijvoorbeeld slechts schakelt, is het de hoogste tijd om een afspraak te maken. Te lang door blijven rijden met een kapotte koppeling, veroorzaakt extra kosten.

 

Aangesloten Smart-garages en -specialisten vindt u onder andere in:

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden.

FAQ’s

Hoe werkt mijngarage.nl?

Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.