Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoud Subaru

Heeft uw Subaru onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Subaru BRZ
 • Subaru Forester
 • Subaru Impreza
 • Subaru Justy
 • Subaru Legacy
 • Subaru Mini-jumbo
 • Subaru Outback
 • Subaru SVX
 • Subaru Trezia
 • Subaru Tribeca
 • Subaru Vivio
 • Subaru XV

Subaru onderhoud

Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk blijven rijden in uw Subaru. Regelmatig uw auto onderhoud is dan verstandig.

Bij mijngarage.nl komt u nooit voor financiële verrassingen te staan. Wij hebben namelijk een vaste prijsgarantie. Zo weet u vooraf waaraan u toe bent.

Meer dan 1.500 garages zijn aangesloten bij mijngarage.nl. U vindt dus altijd een garage in of dichtbij uw woonplaats.

Subaru onderhoudskosten

Mijngarage.nl doet niet ingewikkeld over de onderhoudskosten voor uw Subaru. Wij hanteren alleen all-in prijzen. Alle kosten voor arbeid, onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW standaard opgenomen in onze prijzen.

Bovendien is onze vaste prijsgarantie een echte garantie: Valt de prijs hoger uit dan de offerte? Wij betalen u het verschil gwoon terug.

 

Subaru dealer of universele garage?

Wist u dat universele garages en Subaru-specialisten net zo'n service bieden als de merkdealer? Ze hebben getraind personeel en onderdelen van Subaru-kwaliteit.

Weet u wat het grote verschil is?

Bij een universele garage of Subaru-specialist bent u al snel 30 procent voordeliger uit dan bij de merkdealer.

 

Een afspraak plannen met een Subaru-garage

Een afspraak maken met een Subaru-garage bij u in de buurt is eenvoudig:

 1. Vul uw kenteken en postcode in
 2. Vink de werkzaamheden aan
 3. Kies uw garage

 

Subaru grote onderhoudsinspectie + gratis APK

Met een grote onderhoudsinspectie worden onder andere de olie en het olie- en luchtfilter vervangen. In totaal inspecteren we uw Subaru op 78 punten.

Het goede nieuws: Maak via mijngarage.nl een afspraak voor een grote onderhoudsinspectie. En u krijgt de APK gratis. Zo bent u extra voordelig uit.

 

Subaru remblokken voorzijde

Maken de remmen van uw Subaru een piepend geluid? Dan zijn waarschijnlijk uw remblokken versleten. We hoeven u vast niet uit te leggen dat remmen belangrijk zijn voor uw veiligheid en die van anderen.

Bij aangesloten garages van mijngarage.nl krijgt u remblokken van het topmerk TRW. Het gangbaar maken en reinigen van de remklauwen zijn ook bij deze prijs inbegrepen.

 

Subaru distributieriem vervangen

Als u de distributieriem van uw Subaru niet tijdig vervangt, kan uw motor kapot gaan. Motorschade betekent altijd hoge kosten.

Wilt u dat voorkomen? Vervang dan de distributieriem van uw Subaru op tijd. In het instructieboekje of onderhoudsschema vindt u het precieze vervangmoment.

Aangesloten Subaru-garages en -specialisten vindt u onder andere in:

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden.

FAQ’s

Hoe werkt mijngarage.nl?

Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.