Overslaan en naar de inhoud gaan

Suzuki Onderhoud

Heeft uw Suzuki onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Suzuki Alto
 • Suzuki Baleno
 • Suzuki Cappuccino
 • Suzuki Celerio
 • Suzuki Grand Vitara
 • Suzuki Ignis
 • Suzuki Jimny
 • Suzuki Kizashi
 • Suzuki Liana
 • Suzuki Samurai
 • Suzuki Splash
 • Suzuki Swift
 • Suzuki SX4
 • Suzuki S-Cross
 • Suzuki Vitara
 • Suzuki Wagon R+
 • Suzuki X-90

Suzuki onderhoud

Suzuki onderhoudskosten

Mijngarage.nl doet niet ingewikkeld over de onderhoudskosten voor uw Suzuki. Wij hanteren all-in prijzen. Zo zijn alle kosten voor arbeid, onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW standaard opgenomen in onze tarieven.

Bovendien is onze vaste prijsgarantie echt gegarandeerd: Valt de prijs hoger uit dan de offerte? Mijngarage.nl betaalt u het verschil terug.

Suzuki dealer of universele garage?

Een merkdealer is een goede keuze om uw Suzuki te laten onderhouden. Maar wist u dat universele garages en Suzuki-specialisten ook een uitstekende service bieden? Ze hebben getraind personeel en onderdelen van Suzuki-kwaliteit.

Bovendien bent u bij een universele garage of Suzuki-specialist al snel voordeliger uit dan bij de merkdealer.

Een afspraak plannen met een Suzuki-garage in uw buurt

Een afspraak maken met een Suzuki-garage bij u in de buurt is eenvoudig:

 1. Vul uw kenteken en postcode in
 2. Vink de werkzaamheden aan
 3. Kies uw garage

 

Suzuki grote onderhoudsinspectie + gratis APK

Met een grote onderhoudsinspectie worden onder andere de olie en het olie- en luchtfilter vervangen. In totaal inspecteren we uw Suzuki op 78 punten.

Het goede nieuws: Maak via mijngarage.nl een afspraak voor een grote onderhoudsinspectie. En u krijgt u de APK gratis. Zo bent u extra voordelig uit.

   

  Suzuki remblokken voorzijde

  Piepen uw remmen? Dan zijn waarschijnlijk uw remblokken versleten. We hoeven u vast niet uit te leggen wat voor gevaarlijke situaties dat kan opleveren.

  Bij aangesloten garages van mijngarage.nl krijgt u remblokken van het topmerk TRW. Het reinigen en gangbaar maken van de remklauwen zijn bij deze prijs inbegrepen.

  Suzuki distributieriem vervangen

  Als u de distributieriem van uw Suzuki niet tijdig vervangt, kan uw motor schade oplopen. Een kapotte motor betekent altijd hoge kosten.

  Natuurlijk wilt u dat voorkomen door de distributieriem van uw Suzuki tijdig te vernieuwen. In het instructieboekje of onderhoudsschema vindt u het precieze vervangmoment.

  Aangesloten Suzuki-garages en -specialisten vindt u onder andere in:

  Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden.

  FAQ’s

  Hoe werkt mijngarage.nl?

  Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

  Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

  Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

  Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

  Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

  Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

  Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

  Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

  Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

  Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

  De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

  Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

  Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

  Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.