Wintercheck laten uitvoeren?

Vul uw kenteken en postcode in. Dan krijgt u een gegarandeerde prijs bij garages in uw buurt.

Wintercheck

Maak uw auto winterklaar met de mijngarage wintercheck. Uw auto wordt op 23 belangrijke punten nagekeken: van accu, vloeistofniveau tot aan het bandenprofiel. Zo gaat u veilig de winter in.

Uw auto winterklaar met de mijngarage wintercheck

De winter is het seizoen met de meeste pechgevallen. Dat is niet vreemd. Uw auto heeft het door de weersomstandigheden extra zwaar. Door de wintercheck te laten uitvoeren gaat u veilig de winter in. Met minder kans op pech in de vrieskou.

Met de wintercheck van mijngarage.nl wordt uw auto op 23 punten gecontroleerd. Denk bijvoorbeeld aan het bandenprofiel, de accu, de verlichting en het oliepeil.

Kosten wintercheck

Mijngarage.nl biedt u een gegarandeerde prijs voor de wintercheck.

De monteur kan tijdens het uitvoeren van de wintercheck mankementen aan uw auto ontdekken. Hij zal u vooraf vragen om toestemming voor reparatie of vervanging van deze onderdelen. Zo weet u altijd waaraan u toe bent.

Waarom de Wintercheck?

Uw auto heeft extra te lijden in de winter. Niet alleen vanwege de vrieskou. Maar bijvoorbeeld ook vanwege het strooizout, waardoor uw auto eerder gaat roesten.

De kou veroorzaakt vaak problemen met de accu, zodat de motor niet of slecht start. Ook hebben banden met minder profiel bij opvriezend water slechter grip op de weg. Om dit voor te zijn, doet u de wintercheck.

Veelgestelde vragen over "Wintercheck"

Zijn de onderdelen die, eventueel, vervangen dienen te worden bij de prijs inbegrepen?

Nee, het vervangen van eventuele onderdelen zijn niet in de prijsopgave meeberekend. Dit zijn kosten die er extra bijkomen.

Wat wordt er precies gecontroleerd tijdens een Wintercheck?

Tijdens de Wintercheck controleert de monteur de volgende punten:

Kachelventilator verwarming, spiegelverwarming, ruitenwissers, ruitenwisservloeistof, werking sproeisysteem, verrichting voor, verrichting achter, mistlamp, lampenset, ruiten, koelvloeistof, motorolie, remvloeistof, staat en spanning van de V-snaar of mutliribriem, zuurgraad accu, corrosie op polen, bevestiging accu, bandenspanning, reserveband, bandprofiel, werking remmen, remslangen en leidingen en de laadspanning van de dynamo. Bekijk hier de checklijst.

Wanneer Wintercheck plannen?

Het is verstandig de Wintercheck begin oktober al te laten uitvoeren. Oktober staat bekend om de onverwachte nachtvorst en sneeuwval. Wees er dus op tijd bij met de Wintercheck.

Wat kost een Wintercheck?

Vraag een offerte aan. U ontvangt dan een gegarandeerde prijs voor de Wintercheck.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.