Wintercheck laten uitvoeren?

Vul uw kenteken en postcode in. Dan krijgt u een gegarandeerde prijs bij garages in uw buurt.

Wintercheck

Maak uw auto winterklaar met de mijngarage wintercheck. Uw auto wordt op 23 belangrijke punten nagekeken: van accu, vloeistofniveau tot aan het bandenprofiel en verlichting. Zo gaat u veilig de winter in.

Uw auto winterklaar met de mijngarage Wintercheck

De winter is het seizoen met de meeste pechgevallen. Dat is niet vreemd. Uw auto heeft het door de weersomstandigheden extra zwaar. Door de wintercheck te laten uitvoeren gaat u veilig de winter in. Met minder kans op pech in de vrieskou. Ga je op wintersportvakantie aankomend jaar? Het is dan goed om een wintercheck te laten uitvoeren, want tijdens de wintersport wordt de auto blootgesteld aan koude en regenachtige weersomstandigheden. Denk hierbij ook aan de gladde wegen en sneeuw. Daarom is het van groot belang om een goed bandenprofiel te hebben. Niemand wil in de vrieskou aan de kant van de weg staan met pech.

Wintercheck kosten

Mijngarage.nl biedt u een gegarandeerde prijs voor de wintercheck. Het ligt maar net welke garage u uitkiest. De prijs zal liggen tussen de €0 en €20. De monteur kan tijdens het uitvoeren van de wintercheck mankementen aan uw auto ontdekken. Hij zal u vooraf vragen om toestemming voor reparatie of vervanging van deze onderdelen. Zo weet u altijd waar u toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Waarom de Wintercheck?

Wat houdt een Wintercheck precies in?

Met de wintercheck van mijngarage.nl wordt uw auto op 23 punten gecontroleerd. Denk bijvoorbeeld aan het bandenprofiel, de accu, de verlichting, de verwarming en het oliepeil. Maar naast deze essentiële onderdelen wordt de auto op nog veel meer punten gecontroleerd zodat uw auto de winter goed doorkomt.

Wintercheck uitvoeren Mijn Garage

De wintercheck kunt u eenvoudig laten uitvoeren door middel van Mijn Garage. Vul hierboven uw gegevens in: het nummerbord, de plaatsnaam en de werkzaamheid. U krijgt hierna een overzicht te zien van verschillende garages bij u in de buurt. U kunt daar prijzen vergelijken en eenvoudig online een afspraak plannen met de garage naar wens.

Veelgestelde vragen over "Wintercheck"

Zijn de onderdelen die, eventueel, vervangen dienen te worden bij de prijs inbegrepen?

Nee, het vervangen van eventuele onderdelen zijn niet in de prijsopgave meeberekend. Dit zijn kosten die er extra bijkomen.

Wat wordt er precies gecontroleerd tijdens een Wintercheck?

Tijdens de Wintercheck controleert de monteur de volgende punten:

Kachelventilator verwarming, spiegelverwarming, ruitenwissers, ruitenwisservloeistof, werking sproeisysteem, verrichting voor, verrichting achter, mistlamp, lampenset, ruiten, koelvloeistof, motorolie, remvloeistof, staat en spanning van de V-snaar of mutliribriem, zuurgraad accu, corrosie op polen, bevestiging accu, bandenspanning, reserveband, bandprofiel, werking remmen, remslangen en leidingen en de laadspanning van de dynamo. Bekijk hier de checklijst.

Wanneer Wintercheck plannen?

Het is verstandig de Wintercheck begin oktober al te laten uitvoeren. Oktober staat bekend om de onverwachte nachtvorst en sneeuwval. Wees er dus op tijd bij met de Wintercheck.

Wat kost een Wintercheck?

Vraag een offerte aan. U ontvangt dan een gegarandeerde prijs voor de Wintercheck.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.