Bereken hier uw prijs en vind een Citroën dealer of specialist bij u in de buurt

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij 1793 garages in Nederland!

Citroën onderhoud

Heeft uw Citroën een onderhoudsbeurt nodig, dan wilt u niet verrast worden door extra onderhoudskosten achteraf. Mijngarage.nl biedt daarom duidelijkheid met een vaste prijsgarantie op allerlei reparaties en onderhoud. Op mijngarage.nl vindt u meer dan 1.500 garages, dus er zit er altijd wel een bij u in de buurt.

Citroën onderhoudskosten

Alle onderhoudskosten aan uw auto zijn bij mijngarage.nl all-in. Dat betekent inclusief arbeidsloon, kwaliteitsonderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW.

Dealer of universele garage?

U kunt ervoor kiezen uw auto bij een universele garage of Citroën specialist te laten onderhouden in plaats van bij een dealer. Dat scheelt al snel tien tot dertig procent in de kosten. Bovendien is de service en kwaliteit minstens net zo goed. Met getraind personeel en onderdelen van Citroën-kwaliteit.

Maak meteen een afspraak met een garage

Vul kenteken, postcode en soort werkzaamheden in en u kunt meteen een afspraak maken met de garage van uw keuze.

Citroën onderhoud

Bij mijngarage.nl kunt u terecht voor al uw onderhoud en kleine en grote reparaties bij meer dan 1.500 garages verspreid door heel Nederland. Dus er zit altijd wel een garage bij u in de buurt die de klus kan klaren. Alles tegen een gegarandeerde én vaste prijs, dus zonder extra kosten achteraf.

Citroën remschijven en remblokken vervangen

Veilig autorijden betekent ook goed en veilig remmen. Daarom is het belangrijk dat u op tijd uw remschijven laat vervangen. En bij nieuwe remschijven horen ook altijd nieuwe remblokken. Mijngarage.nl biedt een vaste prijs voor vervanging van de remschijven. Deze zijn van het merk Bosch of Brembo en zijn inclusief de remblokken van het merk TRW.

Citroën koppeling vervangen

Schakelt de versnellingsbak van uw Citroën de laatste slecht? Of wordt de bediening van het koppelingspedaal steeds zwaarder? Dan is het tijd voor een controle van de koppeling. Wacht hiermee niet te lang, want door te lang doorrijden met een versleten koppeling riskeert u dure reparaties. Mijngarage.nl biedt een gegarandeerde prijs voor het vervangen van een koppeling.

Citroën garages en specialisten die zijn aangesloten, vindt u onder meer in:

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden

Vragen & antwoorden

Hoe werkt mijngarage.nl?

Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken in 2: selecteer een garage 3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Door op de prijs te klikken kunt u de offerte (.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen. Deze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Nadat u via ons een afspraak heeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordt uitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garage onverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald u niet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.