Bereken hier uw prijs en vind een Fiat dealer of specialist bij u in de buurt

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij 1793 garages in Nederland!

Fiat onderhoud

U wilt graag nog jaren in uw Fiat rijden. Dat begint bij een goed onderhouden auto. Maar bij het onderhoud aan uw Fiat zit u niet te wachten op kosten waarop u niet heeft gerekend. Daarom biedt mijngarage.nl vooraf duidelijkheid met de vaste prijsgarantie op allerlei reparaties en onderhoud. Op mijngarage.nl vindt u meer dan 1.500 garages. Er is er altijd wel eentje in de buurt.

Fiat onderhoudskosten

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Mijngarage.nl houdt het graag makkelijk en simpel voor u. Daarom zijn alle onderhoudskosten bij mijngarage.nl inclusief het arbeidsloon, de onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW.

Valt de prijs toch hoger uit dan de offerte, dan betalen wij u het verschil terug.

Fiat dealer of universele garage?

De meeste mensen kiezen voor een merkdealer om hun nieuwe Fiat te laten onderhouden. Een universele garage of specialist bieden echter ook topservice. Ze hebben getraind personeel en onderdelen van Fiat-kwaliteit. U merkt eigenlijk alleen het verschil in de portemonnee. Vaak bent u al snel 10 tot 30 procent voordeliger uit.

Plan een afspraak met een garage bij u in de buurt

Wilt u snel en makkelijk een afspraak plannen met een garage bij u in de buurt?

  1. Vul kenteken en postcode in
  2. Vink het soort werkzaamheden aan
  3. Kies een garage

APK van uw Fiat

De APK hoort erbij. U bent zelfs verplicht uw auto APK te laten keuren. En dat is niet voor niets, want u doet het voor uw eigen veiligheid, die van anderen en ter bescherming van het milieu. Voorkom een boete door de keuring op tijd te laten doen. Mijngarage.nl hanteert één gegarandeerde prijs voor de hele keuring. Dat is inclusief het afmelden bij de RDW.

Fiat uitlaat achterdemper controleren

Een kapotte achterdemper van uw uitlaat maakt enorm veel lawaai en kan bovendien een fikse boete opleveren. Beter laat u de lawaaimaker vervangen door een nieuwe. Het harde geluid kan ontstaan door een lekke achterdemper. Een achterdemper die het goed doet, dempt het geluid en geleidt alle uitlaatgassen naar buiten.

Fiat ruitenwissers voorzijde vervangen

Niets zo vervelend als slecht zicht door ruitenwissers die het niet goed doen. Als u last heeft van druppels of strepen die achterblijven op de voorruit? Of de rubbers van uw ruitenwissers zijn verhard en versleten en klapperen daardoor tegen de voorruit? Dan kunnen nieuwe ruitenwissers de oplossing zijn. Bij mijngarage.nl betaalt u een gegarandeerde prijs inclusief montage.

Fiat garages en specialisten die zijn aangesloten, vindt u onder meer in:

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden

Vragen & antwoorden

Hoe werkt mijngarage.nl?

Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken in 2: selecteer een garage 3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Door op de prijs te klikken kunt u de offerte (.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen. Deze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Nadat u via ons een afspraak heeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordt uitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garage onverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald u niet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.