Bereken hier uw prijs en vind een Lexus dealer of specialist bij u in de buurt

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij 1793 garages in Nederland!

Lexus onderhoud

U wilt nu en in de toekomst veilig en plezierig rijden in uw Lexus. Dan is regelmatig onderhoud aan uw auto noodzakelijk, maar u zit niet te wachten op onvoorziene kosten. Mijngarage.nl heeft daarom een vaste prijsgarantie op allerlei reparaties en onderhoud. Op mijngarage.nl vindt u meer dan 1.500 garages. Er is dus altijd een in de buurt.

Kosten voor onderhoud Lexus

Bij mijngarage.nl zijn de onderhoudskosten all-in. Dus ook het arbeidsloon van een gekwalificeerde monteur, kwaliteitsonderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW zijn meeberekend in de prijs. En valt de prijs hoger uit dan de offerte, dan betalen wij u het verschil terug.  

Lexus dealer of universele garage?

Mensen kiezen nog vaak voor een merkdealer voor het onderhoud van hun nieuwe Lexus, omdat ze denken dat die beter is. Een universele garage of specialist bieden echter service die minstens net zo goed is. Met getraind personeel en onderdelen van Lexus-kwaliteit. Alleen bent u vaak een stuk voordeliger uit.

Maak direct een afspraak met een garage 

Voor het maken van een afspraak met een garage bij u in de buurt hoeft u alleen de volgende gegevens in te vullen:

  1. kenteken + postcode 
  2. werkzaamheden 
  3. en kies een garage

Remschijven- en blokken voorzijde vervangen

Bij slijtage van de remschijven neemt tijdens het remmen de wrijving tussen remschijven en remblokken af. En dat is te merken. Dus remt uw auto met een duidelijke vertraging, dan kan het zijn dat de remschijven van uw auto vervangen moeten worden. Bij nieuwe remschijven worden altijd meteen de remblokken vervangen. Remt ‘ie weer als een zonnetje.

Mijngarage.nl heeft een vaste prijsgarantie voor remschijven vervangen. De remschijven zijn dan van het merk Bosch of Brembo, inclusief remblokken van het merk TRW.

Grote onderhoudsinspectie met gratis APK

Veilig rijden, rijplezier en goed onderhoud gaan vaak hand in hand. Door te investeren in bijvoorbeeld een grote onderhoudsinspectie. Daarbij wordt uw Lexus op maar liefst 78 punten op de grote onderhoudsinspectie checklist gecontroleerd. Zo weet u welke reparaties er nog aan staan te komen. Het vervangen van olie, oliefilter en luchtfilter gebeurt natuurlijk. 

Uw auto krijgt meteen ook een APK. Die krijgt u er bij de grote inspectie gratis bij. 

Lexus remblokken vervangen

Een piepend geluid als u remt? Of brandt het remmenlampje op het dashboard? Dan is het verstandig altijd even de remblokken te laten controleren. Het kan betekenen dat ze aan vervanging toe zijn. Doe dit op tijd, want zijn de remblokken versleten, dan gaat de auto slecht remmen en bent u een gevaar op de weg.

Lexus garages en specialisten die zijn aangesloten, vindt u onder meer in: 

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden

Vragen & antwoorden

Hoe werkt mijngarage.nl?

Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken in 2: selecteer een garage 3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Door op de prijs te klikken kunt u de offerte (.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen. Deze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Nadat u via ons een afspraak heeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordt uitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garage onverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald u niet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.