Vind de beste prijs voor uw auto onderhoud of reparatie

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij 1799 garages in Nederland!

Tesla onderhoud

Als u tijdig het onderhoud laat doen aan uw Tesla, heeft u meer zekerheid dat u veilig blijft rijden. Er wordt aangeraden om regelmatig onderhoud van uw Tesla aan voor optimale prestaties, betrouwbaarheid, duurzaamheid, veiligheid en restwaarde. En dat is wat u wilt. Menig automobilist komt voor financiële verrassingen te staan bij onderhoud. Dan blijkt de rekening hoger uit te vallen dan verwacht. Bij mijngarage.nl zal u dat niet overkomen, want wij hebben een vaste prijsgarantie voor iedere autoklus.

Tesla onderhoudskosten

Mijngarage.nl is graag duidelijk over de onderhoudskosten van uw Tesla. Daarom hebben wij all-in prijzen. Al onze tarieven zijn inclusief:

  • arbeid 
  • onderdelen
  • eventuele milieutoeslagen
  • 21% BTW

Bovendien is onze vaste prijsgarantie is een echte garantie: Valt de klusprijs hoger uit dan de offerteprijs? Wij betalen u het verschil gewoon terug.

Tesla dealer of universele garage?

Natuurlijk kunt u voor onderhoud en reparatie terecht bij de Tesla-dealer. Universele garages en Tesla-specialisten bieden echter net zo'n topservice. Er werkt vakkundig personeel en ze gebruiken alleen onderdelen van Tesla-kwaliteit. Het prijskaartje is het grootste verschil. U bent een stuk voordeliger uit bij een universele garage of specialist.

Een afspraak plannen met een Tesla-garage

Maak nu online een afspraak met een Tesla-garage bij u in de buurt. Dit kan in drie gemakkelijke stappen:

  1. Vul uw kenteken en postcode in 
  2. Vink de klus(sen) aan die u wilt laten uitvoeren
  3. Kies een garage

Tesla ruitenwissers voorzijde vervangen

Werken de ruitenwissers van uw Tesla niet meer optimaal? Druppels of strepen die na het wissen achterblijven op de voorruit of klapperende ruitenwissers door uitgeharde en versleten rubbers kunnen een indicatie zijn dat uw ruitenwissers nodig aan vervanging toe zijn. Het is belangrijk om ruitenwissers tijdig te vervangen. U bent anders een gevaar voor uzelf en anderen op de weg. Bij mijngarage.nl betaalt u een gegarandeerde prijs voor uw ruitenwissers inclusief de montage.

APK Tesla

Is uw Tesla toe aan de APK-keuring? Bij de verplichte APK wordt er onder andere gelet op: 

  • algemeen (het kentekenbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof)
  • het milieu (uitlaatgassen)
  • de verkeersveiligheid (banden, carrosserie, wielophanging, schokdempers, remmen, stuurinrichting en verlichting)  

Aangesloten Tesla-garages en -specialisten vindt u onder andere in:

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden. 

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.