Bereken hier uw prijs en vind een Volkswagen specialist bij u in de buurt

Mijngarage.nl garandeert de beste prijs bij 1793 garages in Nederland!

Volkswagen onderhoud

Uw Volkswagen is een betrouwbare auto. En u wilt er nog vele kilometers mee rijden. Dan is het verstandig om uw Volkswagen goed te onderhouden.

Bij reparatie en onderhoud wilt u graag duidelijkheid vooraf. Dat is precies wat mijngarage.nl biedt met de vaste prijsgarantie voor alle autoklussen.

Ons garagenetwerk bestaat uit meer dan 1.500 garages. Er is dus altijd een garage bij u in de buurt die uw Volkswagen voor een scherpe prijs kan onderhouden of repareren.

Volkswagen onderhoudskosten

We houden het graag eenvoudig voor u. Daarom hanteert mijngarage.nl alleen all-in prijzen. Arbeidskosten, kosten voor onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW: alles is mee berekend in onze prijs.

Valt de prijs hoger uit dan de offerte? Wij betalen u het verschil gewoon terug.

Volkswagen dealer of universele garage?

De meeste mensen kiezen voor een merkdealer om hun nieuwe Volkswagen te laten onderhouden. Een universele garage of specialist bieden echter een evengoede service. Ze hebben getraind personeel en onderdelen van Volkswagen-kwaliteit.

U merkt eigenlijk alleen het verschil in de portemonnee.

Plan een afspraak met een Volkswagen garage in uw buurt

Snel een afspraak maken met een Volkswagen garage bij u in de buurt:

  1. Vul uw kenteken en postcode in
  2. Vink de klus(sen) aan
  3. Kies uw garage

Volkswagen APK

De APK is een verplichte autokeuring. Bij de APK worden onder andere de lichte, remmen en banden van uw Volkswagen gekeurd.

Laat de APK van uw Volkswagen op tijd uitvoeren. Dat is beter voor uw veiligheid én die van anderen. Bij mijngarage.nl bestaan de kosten voor de APK uit 2 delen:

  1. de kosten voor de uitvoering van de keuring
  2. de kosten om de auto af te melden bij de RDW

Volkswagen distributieriem vervangen

De distributieriem is een essentieel onderdeel voor de aandrijving van de motor. Als de riem breekt, kan er motorschade ontstaan. Schade aan de motor betekent altijd torenhoge reparatiekosten.

Om dat te voorkomen, moet u tijdig de distributieriem van uw Volkswagen vervangen. Het precieze vervangmoment vindt u in het instructieboekje of onderhoudsschema.

Volkswagen koppeling vervangen

Meestal merkt u het snel genoeg wanneer de koppeling van uw Volkswagen moet worden vervangen. U geeft bijvoorbeeld gas, maar de auto accelereert nauwelijks.

Als een koppeling wordt vervangen, moet meestal de transmissieolie ook worden ververst. Daarnaast kan het voorkomen dat het vliegwiel, de hydraulisch druklager, de krukaskeringen, aandrijfaskeringen of priesaskeringen aan vervanging toe zijn. Mocht dat zo zijn, dan zal de garage vooraf met u contact opnemen.

Aangesloten Volkswagen-garages en -specialisten vindt u onder andere in:

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden.

Vragen & antwoorden

Hoe werkt mijngarage.nl?

Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken in 2: selecteer een garage 3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Door op de prijs te klikken kunt u de offerte (.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen. Deze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

Nadat u via ons een afspraak heeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordt uitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garage onverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald u niet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.