Overslaan en naar de inhoud gaan

APK Limburg

Bent u op zoek naar een garage voor uw APK in Limburg? Vergelijk bij MijnGarage.nl alle garages in de provincie Limburg met elkaar. Heeft u de beste garage voor uw APK gevonden? Maak dan eenvoudig online een afspraak. Vul hierboven uw kenteken en postcode in en vergelijk de garages in Limburg, inclusief prijzen. Boek eenvoudig online een afspraak maken voor de APK van uw auto.

Aangesloten garages in Limburg

Bij MijnGarage.nl kunt u kiezen uit veel verschillende garages in Limburg voor een APK keuring. Bij ons veel verschillende garages aangesloten in Limburg. Bent u op zoek naar een garage dicht bij uw woonplaats? Bij ons vindt u garages in Heerlen, Maastricht, Venlo en meer locaties in Limburg.

Wat betaal je voor een APK keuring? 

Een groot voordeel van MijnGarage.nl is dat u de prijzen tussen verschillende garages kunt vergelijken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Bij MijnGarage.nl zijn we altijd transparant over de prijzen van onderhoudsklussen. Het kan voorkomen dat tijdens de keuring blijkt dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn. De garage neemt altijd vooraf contact met u op over het vervangen van eventuele auto onderdelen. 

APK combineren met een grote onderhoudsbeurt

Wilt u naast een APK uw auto ook op andere dingen laten checken? Bij MijnGarage.nl is het mogelijk om uw APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Bij een grote onderhoudsbeurt is de APK keuring gratis. Uw auto wordt op 78 punten geïnspecteerd tijdens de grote onderhoudsbeurt. 

Plan direct uw APK in Limburg

Wilt u een afspraak maken voor een APK in Limburg? Vul dan hieronder uw kenteken in en vergelijk direct meerdere garages.