Overslaan en naar de inhoud gaan

Daewoo onderhoud

Heeft uw Daewoo onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Daewoo Espero
 • Daewoo Evanda
 • Daewoo Kalos
 • Daewoo Lacetti
 • Daewoo Lanos
 • Daewoo Leganza
 • Daewoo Matiz
 • Daewoo Nexia
 • Daewoo Nubira
 • Daewoo Tacuma

 

Daewoo onderhoud

Is uw Daewoo toe aan een onderhoudsbeurt? Dan zit u niet te wachten op kosten achteraf. Mijngarage.nl biedt duidelijkheid met de vaste prijsgarantie op allerlei reparaties en onderhoud. Maak direct een afspraak met een van de meer dan 1.500 garages op mijngarage.nl.

Daewoo onderhoudskosten

Alle onderhoudskosten bij mijngarage.nl zijn all-in. Dat betekent dat het arbeidsloon, de onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW zijn meeberekend in de prijs.

Daewoo dealer of universele garage?

Voor het onderhoud van uw nieuwe Daewoo kunt u natuurlijk naar een Daewoo dealer gaan. Een universele garage of specialist bieden echter een even goede service met getraind personeel en onderdelen van Daewoo-kwaliteit. Zo bent u al snel tien tot dertig procent voordeliger uit.

Plan een afspraak met een garage bij u in de buurt

Voor het maken van een afspraak vult u de volgende gegevens in:

 1. kenteken
 2. postcode
 3. soort werkzaamheden

Daarna kiest u een garage uit.

Daewoo ruitenwissers vervangen

Last van druppels of strepen die achterblijven op uw voorruit en daardoor geen optimaal zicht? Nieuwe ruitenwissers kunnen de oplossing zijn. Ook als ruitenwissers tegen de voorruit ‘klapperen’ kan het zijn dat er nieuwe moeten komen. Wacht u te lang hiermee dan riskeert u krassen op de ruit. Bij mijngarage.nl krijgt u ruitenwissers tegen een gegarandeerde prijs inclusief montage.

Daewoo kleine onderhoudsinspectie

Bij een kleine onderhoudsinspectie wordt uw auto op dertig punten gecontroleerd. Zo kunt u hele grote reparaties vooraf al zien aankomen en soms zelfs grotere reparaties voorkomen. Mocht tijdens de inspectie blijken dat nieuwe onderdelen nodig zijn, dan overlegt de monteur vooraf altijd eerst met u.

   

  Daewoo remblokken vervangen

  Maakt uw auto een piepend geluid bij het remmen? Of brandt er op uw dashboard het remmenlampje? Laat dan altijd de remblokken controleren. Het kan betekenen dat ze vervangen moeten worden. Zijn de remblokken versleten, dan gaat de auto slecht remmen en dat is gevaarlijk voor u, maar ook voor uw mede-weggebruikers. Doe het dus op tijd.

    

   Daewoo garages en specialisten die zijn aangesloten, vindt u onder meer in:

   Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden Vragen

   FAQ’s

   Hoe werkt mijngarage.nl?

   Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

   Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

   Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

   Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

   Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

   Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

   Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

   Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

   Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

   Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

   De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

   Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

   Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

   Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.