Overslaan en naar de inhoud gaan

Daihatsu onderhoud

Heeft uw Daihatsu onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Daihatsu Applause
 • Daihatsu Charade
 • Daihatsu Copen
 • Daihatsu Cuore
 • Daihatsu Feroza
 • Daihatsu Gran Move
 • Daihatsu Materia
 • Daihatsu Move
 • Daihatsu Rocky
 • Daihatsu Sirion
 • Daihatsu Terios
 • Daihatsu Valera
 • Daihatsu Trevis
 • Daihatsu YRV

Daihatsu onderhoud

Is uw Daihatsu toe aan een onderhoudsinspectie, dan wilt u niet verrast worden door onvoorziene onderhoudskosten. Mijngarage.nl heeft daarom een vaste prijsgarantie op allerlei reparaties en onderhoud. Op mijngarage.nl vindt u meer dan 1.500 garages zodat u altijd langs kunt gaan bij een garage bij u in de buurt.

Kosten voor onderhoud aan uw Daihatsu

Voor het onderhoud aan uw auto hanteert mijngarage.nl all-in prijzen. Wel zo fijn, want zo weet u precies waar u aan toe bent. De prijs voor onderhoud is dus inclusief het arbeidsloon, kwaliteitsonderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW.

Daihatsu dealer of universele garage?

Voor het onderhoud van uw nieuwe Daihatsu kunt u natuurlijk naar een Daihatsu dealer gaan. Een universele garage of specialist biedt een service die zeker zo goed is. Er is getraind personeel en de onderdelen zijn van Daihatsu-kwaliteit. U merkt het verschil eigenlijk alleen in de portemonnee.

Vind een garage bij u in de buurt

Vul de volgende gegevens in voor het maken van een afspraak met een garage bij u in de buurt: kenteken, postcode en het soort werkzaamheden. Daarna kiest u een garage.

Remschijven en remblokken voorzijde vervangen

Mijngarage.nl biedt een gegarandeerde, vaste prijs voor het vervangen van de remschijven. De prijs is voor remschijven van het merk Bosch of Brembo, inclusief remblokken van het merk TRW.

Daihatsu schokdempers voorzijde vervangen

De manier waarop u rijdt en het gewicht van de auto zijn van grote invloed op de mate van slijtage aan uw schokdempers. Maar gemiddeld genomen zijn schokdempers na ongeveer 80.000 km toe aan vervanging. Het is dan ook aan te raden schokdempers tussentijds, bij elke 20.000 km, even te laten checken. Mijngarage.nl vervangt de schokdempers tegen een gegarandeerde prijs.

  Daihatsu airco check

  Voorkom vieze luchtjes in uw auto met de Airco Check van mijngarage.nl. De airco check houdt in dat het hele aircosysteem van uw Daihatsu wordt gecontroleerd. Zo heeft u het hele jaar door plezier van uw airco. Met koele lucht als het warm is in de zomer en met een goed ontwasemde voor- en achterruit als het ‘s winters gevroren heeft.

  Daihatsu garages en specialisten die zijn aangesloten, vindt u onder meer in:

  Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden

  FAQ’s

  Hoe werkt mijngarage.nl?

  Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

  Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

  Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

  Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

  Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

  Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

  Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

  Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

  Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

  Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

  De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

  Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

  Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

  Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.