Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoud Mazda

Heeft uw Mazda onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Mazda 121
 • Mazda 2
 • Mazda 3
 • Mazda 325
 • Mazda 5
 • Mazda 6
 • Mazda 626
 • Mazda CX-3
 • Mazda CX-5
 • Mazda CX-7
 • Mazda CX-9
 • Mazda Demio
 • Mazda MPV
 • Mazda MX-3
 • Mazda MX-5
 • Mazda MX-6
 • Mazda Premacy
 • Mazda RX-7
 • Mazda RX-8
 • Mazda Tribute
 • Mazda
 • Mazda Xedos 6
 • Mazda Xedos 9

Mazda onderhoud

Regelmatig en goed onderhoud aan uw Mazda loont. Bij onderhoud of reparatie zit u alleen niet te wachten op onvoorziene kosten. Mijngarage.nl biedt graag duidelijkheid en heeft daarom een vaste prijsgarantie op allerlei reparaties en onderhoud. Op mijngarage.nl vindt u meer dan 1.500 garages. Er is dus altijd een in de buurt.

Kosten voor onderhoud Mazda

Bij mijngarage.nl zijn de onderhoudskosten all-in. Dus ook het arbeidsloon, kwaliteitsonderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW zijn meeberekend in de prijs. 

En de prijsgarantie is ook een échte garantie. Valt de prijs hoger uit dan de offerte, dan betalen wij u het verschil terug.  

Mazda dealer of universele garage?

Mensen kiezen vaak voor een merkdealer, omdat ze denken dat die beter is. Een universele garage of specialist bieden echter service die minstens net zo goed is. Met getraind personeel en onderdelen van Mazda-kwaliteit. Alleen merkt u het verschil in uw portemonnee.

Maak direct een afspraak met een garage 

Een afspraak maken met een garage gaat makkelijk en snel.

 1. vul kenteken + postcode in
 2. vink de werkzaamheden aan
 3. kies een garage

Kleine onderhoudsinspectie aan Mazda

Een kleine onderhoudsinspectie houdt in dat uw auto op dertig punten wordt gecontroleerd. Zo kunt u hele grote reparaties vooraf al zien aankomen. En soms zelfs grotere en duurdere reparaties voorkomen. 

Mocht tijdens de inspectie blijken dat nieuwe onderdelen nodig zijn, dan overlegt de monteur vooraf altijd eerst met u. 

  Mazda accu vervangen

  De levensduur van een accu wordt bepaald door weersomstandigheden, manier van rijden en mate van onderhoud, maar gemiddeld moet u rekenen op ongeveer zes jaar. Start uw auto slecht of helemaal niet, dan betekent dat waarschijnlijk dat de accu vervangen moet worden.

   Distributieriem vervangen 

   Wacht niet te lang met het vervangen van uw distributieriem, de kosten kunnen torenhoog uitvallen als deze plotseling breekt. Beter vervangt u de distributieriem van uw Mazda op tijd. Bij mijngarage.nl betaalt u daarvoor een vaste prijs. Vaak zijn de kosten van de looprollen, spanrollen, en waterpomp inbegrepen. 

   Check altijd eerst de prijsspecificatie zodat u vooraf weet wat in de prijs is inbegrepen. 

    Mazda garages en specialisten die zijn aangesloten, vindt u onder meer in:

    Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden

    FAQ’s

    Hoe werkt mijngarage.nl?

    Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

    Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

    Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

    Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

    Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

    Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

    Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

    Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

    Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

    Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

    De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

    Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

    Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

    Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.