Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoud MG

Heeft uw MG onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • MG A
 • MG B
 • MG C
 • MG F
 • MG Midget
 • MG TA
 • MG TD
 • MG TF
 • MG ZR
 • MG ZS
 • MG ZT
 • MG ZT-T

MG onderhoud

Natuurlijk wilt u met plezier blijven rijden in uw MG. Het is dan verstandig om de auto goed te onderhouden.

Bij onderhoud of reparatie wilt u echter niet achteraf met een hoge rekening worden geconfronteerd. Daarom heeft mijngarage.nl de vaste prijsgarantie voor iedere autoklus. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

Er is altijd een garage bij u in de buurt, want het netwerk van mijngarage.nl bestaat al uit meer dan 1.500 garages.

MG onderhoudskosten

Mijngarage.nl houdt van duidelijkheid. Wij hanteren daarom all-in prijzen. Al onze tarieven zijn inclusief: 

 • arbeid en onderdelen
 • eventuele milieutoeslagen 
 • 21% BTW

Bovendien is onze vaste prijsgarantie een echte garantie. Valt de prijs achteraf toch hoger uit dan de offerte? Dan betalen we u het verschil terug.

MG-dealer of universele garage?

U kunt uw MG natuurlijk bij een dealer laten onderhouden. Maar wist u dat universele garages en MG-specialisten ook topservice bieden? Er werkt getraind personeel en ze gebruiken onderdelen van MG-kwaliteit.

Het verschil zit in de hoogte van de rekening. Bij een universele garage of specialist bent u een stuk voordeliger uit.

 

Plan direct een afspraak 

Maak direct online een afspraak met een MG-garage:

 1. Vul kenteken + postcode in 
 2. Vink de werkzaamheden aan
 3. Kies een garage bij u in de buurt

 

MG grote onderhoudsinpectie + gratis APK

Laat de grote onderhoudsinspectie via mijngarage.nl uitvoeren. Uw MG wordt dan gecontroleerd op maar liefst 78 punten. Zo worden onder andere de olie, het oliefilter en het oliefiltrevervangen.

Bij een grote onderhoudsinspectie is de APK bovendien helemaal gratis.

   

  MG accu vervangen

  Vervang uw accu tijdig. Zeker als u merkt dat uw MG slechter start. Zo voorkomt u dat de accu u in de steek laat.

  In theorie gaat een accu misschien wel 6 jaar mee. In de praktijk blijkt echter vaak dat de levensduur korter is. Oorzaken daarvoor zijn bijvoorbeeld dat de accu een keer helemaal is leeg geweest en barre winters.

  MG remblokken voorzijde

  Brandt het waarschuwingslampje op het dashboard? Of hoort u tijdens het remmen een piepend geluid? Dan is verstandig om de remblokken van uw MG te laten inspecteren.

  Bij mijngarage.nl krijgt u remblokken van het topmerk TRW. Bij de prijs inbegrepen zijn: het reinigen en gangbaar maken van de remklauwen.

   Aangesloten MG-garages en -specialisten vindt u onder andere in:

   Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, 's-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer, Leeuwarden.

   FAQ’s

   Hoe werkt mijngarage.nl?

   Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

   Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

   Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

   Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

   Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

   Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

   Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

   Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

   Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

   Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

   De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

   Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

   Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

   Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.