Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoud Opel

Heeft uw Opel onderhoud nodig? Vind een dealer of specialist bij u in de buurt. U kunt o.a. voor onderstaande modellen een offerte opvragen voor reparatie of onderhoud.

 • Opel Ascona
 • Opel Astra
 • Opel Calibra
 • Opel Cascada
 • Opel Combo Tour
 • Opel Corsa
 • Opel Frontera
 • Opel GT
 • Opel Insignia
 • Opel Kadett
 • Opel Karl
 • Opel Meriva
 • Opel Mokka
 • Opel Omega
 • Opel Senator
 • Opel Signum
 • Opel Sintra
 • Opel Speedster
 • Opel Tigra
 • Opel Vectra
 • Opel Zafira

Opel onderhoud

Over het algemeen staat Opel bekend als een betrouwbare auto. Het is natuurlijk de bedoeling dat u nog veel veilige kilometers rijdt met uw Opel. Het goed onderhouden van de auto geeft u daarover meer zekerheid. 

U wilt bij onderhoud of reparatie achteraf natuurlijk niet met een hoge rekening worden geconfronteerd. Daar heeft mijngarage.nl wat op gevonden: de vaste prijsgarantie voor iedere autoklus. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u vooraf waar u aan toe bent. Met meer dan 1.500 aangesloten garages, is er altijd wel eentje bij u in de buurt. 

Naar de Opel-dealer of universele garage?

U kunt ervoor kiezen om uw Opel bij een dealer te laten onderhouden. Maar wist u dat universele garages en Opel-specialisten minstens zo’n topservice bieden? Er werkt getraind personeel en er worden alleen kwaliteitsonderdelen gebruikt. Het verschil zit in de hoogte van de rekening: bij een universele garage of specialisten bent u een stuk goedkoper uit. 

Opel grote onderhoudsinspectie + gratis APK?

Als u graag zorgeloos wilt rijden uw Opel, dan is de grote onderhoudsinspectie een goede investering. Uw Opel wordt gecontroleerd op maar liefst 78 punten. Ook worden de olie, het oliefilter en het luchtfilter vervangen. De APK is gratis inbegrepen bij de grote onderhoudsinspectie. 

Opel accu vervangen

Merkt u dat uw Opel minder snel start? Dan is het tijd om uw accu te vervangen. Op papier gaat de accu misschien wel 6 jaar mee. In de praktijk blijkt echter vaak dat de levensduur toch korter is. Dat kan bijvoorbeeld doordat de accu een keer helemaal leeg is geweest, of door een strenge winter.

Opel remblokken voorzijde vervangen

Hoort u tijdens het remmen een piepend geluid? Of brandt het remlampje op uw dashboard? Dan is het de hoogste tijd om de remblokken van uw Opel te laten inspecteren. Bij een garage die bij mijngarage.nl is aangesloten krijgt u remblokken van het topmerk TRW. Het reinigen en gangbaar maken van de remklauwen zijn bij de prijs inbegrepen.

  Plan direct een afspraak bij MijnGarage

  Maak direct online een afspraak met een Opel-garage bij u in de buurt:

  1. Vul uw kenteken + postcode in
  2. Vink de werkzaamheden aan
  3. Kies een garage

  Aangesloten Opel-garages en -specialisten vindt u onder andere in:

  Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Haarlem, Apeldoorn, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, ‘s-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Delft, Deventer en Leeuwarden.

   FAQ’s

   Hoe werkt mijngarage.nl?

   Via www.mijngarage.nl kunt u een prijsopgave aanvragen voor reparatie en/of onderhoud aan uw auto. Het opvragen van een prijs is heel simpel: 1: kies uw klus en voer uw kenteken inÿ2: selecteer een garageÿ3: u ziet direct in het scherm wat de prijs voor deze klus is, met daarnaast een prijsspecificatie. In de prijsspecificatie kunt u zien wat er in de prijs is meeberekend. U kunt direct online een afspraak inplannen.

   Na het invoeren van de gevraagde gegevens maakt mijngarage.nl een afspraak voor u bij de door u aangegeven garage. Mijngarage.nl heeft landelijk 1500 garages waar u terecht kunt. Na het maken van de afspraak ontvangt u binnen 1 werkdag een bevestiging met daarin de prijsgarantie code, de datum en tijd van de gemaakte afspraak en de gegevens van de garage. Het maken van de afspraak activeert dus direct de prijsgarantie. Hier hoeft u verder niets voor te doen en hieraan zijn geen kosten verbonden.

   Mijn klus staat er niet bij, wat nu?

   Staat uw klus er niet bij? Maak dan alleen een werkplaatsafspraak. Vul uw kenteken en postcode in en selecteer 'Plan een werkplaats afspraak in'. Selecteer vervolgens een garage en beschrijf bij het maken van de afspraak duidelijk wat het probleem is. Mijngarage.nl maakt vervolgens voor u een afspraak bij het betreffende autobedrijf.

   Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

   Door op de prijsÿte klikken kunt uÿde offerteÿ(.pdf) opvragen waarin staat wat er wel en niet bij de prijs is inbegrepen.ÿDeze informatie staat tevens vermeld in uw bevestigingsmail die u ontvangt na het maken van uw afspraak.

   Hoe kan ik een beoordeling schrijven?

   Nadat u via ons een afspraakÿheeft gemaakt en deze is uitgevoerd bij de garage, nodigen we u (per e-mail) uit een beoordeling te schrijven.

   Wanneer kan ik een beoordeling schrijven?

   Iedereen die via mijngarage.nl een afspraak maakt en deze afspraak laat uitvoeren, wordtÿuitgenodigd om een beoordeling te schrijven.

   De factuur bij de garage voor de werkzaamheden die op de offerte staan vermeld valt hoger uit. Wat nu?

   Mijngarage.nl biedt prijsgarantie op alle offertes waarvoor een online afspraak is gemaakt via mijngarage.nl. Valt de factuur bij de garageÿonverhoopt hoger uit dan geoffreerd, dan betaald uÿniet meer dan het offerte bedrag. Het garagebedrijf kan het verschil zelf terug vragen bij mijngarage.nl. U hoeft dit niet zelf te doen.

   Hoe gebruik ik de mijngarage.nl kortingscode?

   Bekijk hieronder de hoe u een kortingscode kunt gebruiken op mijngarage.nl.