Vakantiecheck laten uitvoeren?

Vul uw kenteken en postcode in. Dan krijgt u een gegarandeerde prijs bij garages in uw buurt.

Vakantiecheck

Bandenprofiel, accu, verlichting, ruitenwissers, enzovoort. Met de vakantiecheck wordt uw auto op 46 punten gecontroleerd. Een veilig idee voordat u op vakantie gaat.

U krijgt een prijsopgave voor de vakantiecheck, waarbij uw auto op 46 punten wordt gecontroleerd die belangrijk zijn in de zomer en op vakantie; bandenprofiel, accu, verlichting, vloeistofniveau, ruitenwissers etc. Voorkom pech onderweg naar uw vakantiebestemming, laat daarom altijd uw auto checken voor u op vakantie gaat!

In onderstaand filmpje leggen we uit waarom het verstandig is om een vakantiecheck uit te laten voeren.

Tip: combineer de vakantiecheck eens met een aircocheck (die niet standaard bij een onderhoudsbeurt is inbegrepen). Een optimaal functionerende airconditioning zorgt voor circulatie van schone en frisse lucht en 's zomers is de temperatuur in de auto altijd aangenaam.

Veelgestelde vragen over "Vakantiecheck"

Wordt mijn airconditioning ook gecontroleerd?

Nee, de airconditioning is niet standaard bij de vakantiecheck inbegrepen. Wij bevelen u dan ook aan de vakantiecheck te combineren met een aircocheck. Een optimaal functionerende airconditioning zorgt voor circulatie van schone en frisse lucht en 's zomers is de temperatuur in de auto altijd aangenaam.

Wat wordt er allemaal gecontroleerd als ik de vakantiecheck laat uitvoeren?

Tijdens de vakantiecheck wordt uw auto gecontroleerd op 46 punten, bekijk hier de checklijst. Onder andere: bandenprofiel, accu, verlichting, vloeistofniveau, ruitenwissers. Eventuele reparaties die voortvloeien uit de check voeren we natuurlijk pas uit na uw goedkeuring. Dit zijn kosten die er extra bijkomen.

Zijn de onderdelen die eventueel vervangen dienen te worden bij de prijs inbegrepen?

Nee, het vervangen van eventuele onderdelen is niet in de prijsopgave meeberekend. Dit zijn kosten die er extra bijkomen.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.